woensdag 26 december 2018

Slaapkamer hocker

Koop uw hocker bij Seats and Sofas. Bekijk het aanbod direct online! Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online bij Leen Bakker! De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Brok Interieur is gevestigd in Hengelo (Overijssel). Centraal staat Brok Wonen met design meubelen van o. OTTO biedt een zeer ruim assortiment aan hockers , poefen en voetenbanken. Je kunt een hocker namelijk zowel in de slaapkamer als in de woonkamer gebruiken.


In de slaapkamer kun je een hocker dan als nachtkastje, poef of krukje gebruiken. Je hoort het al: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een hocker is eigenlijk niets anders dan een kubusvormig doosje, bekleed met kunstleer of stof. Soms met deksel, waardoor je ook nog spullen in de hocker kwijt kunt. Dankzij de vorm is een voordelige hocker multifunctioneel.


Slaapkamer hocker

Gebruik de hocker als nachtkastje, als poef of puur ter decoratie. Hockers in de slaapkamer : Een hocker kan goed passen in de slaapkamer. Hij kan dan gebruikt worden als snelle zitplek of als bijzetter of nachtkastje.


Door de zachte vormen door de kussens en de stoffen bekleding voelt het zacht aan en valt het weg in de sfeer van de slaapkamer. Een voetenbank in de leeshoek. In welke woonruimtes kan ik een hocker gebruiken?


Maak je woonkamer, keuken, hal of slaapkamer compleet met poefs, krukjes en zitzakken. In de woonkamer zien we de hocker verreweg het vaakste terug. Voor een heerlijk knusse sfeer! Houten krukjes met bontjes, felgekleurde hockers of speelse zitzakken?


Ze kleden je woning niet alleen aan, maar creëren ook een extra zitplaats. De combinatie zorgt voor een sterk geheel. Een stoffen hocker zorgt voor een landelijke sfeer in je interieur. We hebben stoffen in verschillende kleuren en weefpatronen. Deze eyecatchers zijn daarnaast ook nog eens superzacht.


Slaapkamer hocker

Een leuke aanwinst voor in je woon- of slaapkamer. Een hocker of voetenbank van textiel heeft een zacht uiterlijk en past goed bij een romantisch interieur. Daarnaast kun je een hocker of voetenbank van textiel ook gebruiken om een lege hoek of muur op te vullen. Keuze uit meer dan 3hokken!


Hokken nu al vanaf €online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Slaapkamer hocker

Beddenleeuw Hocker Skai Wit Deze mooie gestoffeerde hocker zorgt voor extra sfeer in uw slaapkamer. Ontdek en bewaar ideeën over Slaapkamer hocker op Pinterest. Songmics Hocker - Bank Met Oplsagruimte - Slaapkamer Bank.


Opzoek naar een multifunctionele hocker voor in je badkamer? Of je nu kiest voor een hocker , bedbank, kist, garderobebank of gestoffeerde slaapkamerbank, je bestelt ze allemaal eenvoudig en snel online bij home24. Wij hebben ook een groot aanbod aan decoratie en accessoires voor de slaapkamer , zoals bijvoorbeeld beddengoe kussens en slaapkamerlampen. IKEA helpt je om opgeladen een nieuwe dag te beginnen.


Zo lig je op een comfortabel bed en creëer je rust in de ruimte door kasten met veel opbergruimte neer te zetten. De Chelsea hocker van het merk Riverdale is ideaal als voetenbank, salontafel of extra zitplek. Deze grote hocker is bekleed met een fluweelzachte velvet-look stof in een lichtgrijze kleur. De zijkanten van deze ronde poef zijn voorzien van subtiel sierstiksel.


Poefen in verschillende soorten en maten vind je bij KARWEI, kijk online of bij in bouwmarkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts