woensdag 26 december 2018

Kunststof zuilen

Te koop kunststof zuil met kunststof bloembak, indien gewenst kan groene aanslag verwijderd worden. U vindt in ons assortiment alle sokkels, pilaren en zuilen waaronder tuinsokkels, houten sokkels, plantenzuilen, sokkel met kap en sokkels en zuilen op maat. Kunststof zuilen leverbaar in standaard structuurlak. Tegen meerprijs glans of matte afwerking.


Kunststof zuilen

Zuilen zijn te voorzien van zwenkwielen. De zuil is te gebruiken als plantenzuil of planten pilaar voor buiten in de tuin, of als sokkel voor een tuinlamp. De zuilen zijn regen-, vorst- en kleurbestendig. Maak jouw product bijzonder: plaats het op een zuil of tafel! Deze opbouwmaterialen zijn een stijlvolle toevoeging aan het interieur en zorgen voor een chique uitstraling in jouw winkel, etalage of zaak!


De presentatie blokken en zuilen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en basic kleuren. Hierdoor kun je er alle kanten mee op! Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Overige kleurmogelijkheden tegen toeslag leverbaar.


Kunststof zuilen

Zonder zuilen zouden talrijke gebouwen ondenkbaar zijn en hun karakteristieke uitstraling verliezen. Heeft u nog vragen over griekse pilaren die u bij ons wilt bestellen? Al meer dan jaar de plek voor maatwerk zuilen ! Hier kunt u terecht voor uw maatwerk zuilen , plantenbakken, sokkels, pilaren, kubussen en blokken. Maar wij ontwerpen en realiseren ook tv-meubels, balies, wandkasten, (salon)tafels, wandplanken, separatiewanden, op maat voor u. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zowel de verf als de vernis zijn op waterbasis en het kunststof kan gerecycled worden. In tegenstelling tot MDF kunnen wij de zuilen in vele verschillende vormen maken. Ook kunnen de zuilen naar uw specificaties worden geproduceerd. De conische vorm zorgt voor een grote opening en nodigt uit om producten eruit te halen. Gebruik deze display voor kleine giveaways als bonbons, pennen of sleutelhangers.


Kies uit verschillende formaten. Naar wens kan de zuil worden bedrukt met uw opdruk. Design zuilen en sokkels op maat voor decoratie en presentatie. Van standaard tot uniek design bewerkt.


Als mooie aankleding in huis en voor een perfecte uitstraling. De plexiglas sokkel of zuil is gemaakt van hoogwaardig kunsstof. Bel ons voor zuilen van plexiglas.


Kunststof zuilen

Wanneer je doorschijnend materiaal nodig hebt in je huis maar je wilt geen doorkijk hebben kun je gebruik maken van kunststof platen. Al onze kunststof zuilen zijn vervaardigd uit 1 recyclebaar PE. Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van de desbetreffende Kozijnen boer te kijken. Na overrijding komt de zuil in zijn oorspronkelijke staat terug en zal niet scheef blijven staan, zoals bij traditionele zuilen wel het geval is en een gevaar voor de weggebruiker zou kunnen opleveren.


De zuil is, wanneer deze op de vlakke weg gemonteerd is, door verkeer te overrijden. Kopen en verkopen op 2dehands. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Gelakte zuilen en sokkels.


Onze gelakte MDF zuilen worden gemaakt van een zware kwaliteit MDF (mm) in verstek gezaagd en verlijmd. Daarna worden ze voorzien van grondverf en twee laklagen. De verf die we gebruiken is op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts