dinsdag 4 december 2018

Karlsson vintage square

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Karlsson Vintage Square tot goedkoper. Kies uit 2producten vanaf € 80.


Wij hadden deze klok al, hij was kapot gegaan en we hebben dezelfde nog een keer besteld. De rode kleur die we nu ontvangen hebben is wel donkerder van kleur dan de eerste die we hadden, hier hebben we een over getwijfeld maar toch gehouden.

Deze wandklok is ook leverbaar in een ronde uitvoering. Bij het uitpakken vonden wij hem groter dan verwacht, maar op de plaats die wij voor ogen hadden, kwam de klok echt tot zijn recht. Een eye-catcher die heel goed in het interieur past.


De wijzerplaat is van glas met daarop cijfers van kunststof. Mooi speels effect is dat de cijfers er in een cirkel op aangebracht zijn. Mooi in combinatie met de afgeronde hoeken.


Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken, maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken, zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken.

Questo orologio da parete è disponibile anche nella versione rotonda. This stylish black square clock is ideal for bathrooms and kitchens with its combination of glass and steel. Voeg toe aan verlanglijst. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het unieke ontwerp is afkomstig van BOXDesign en heeft een retro look. Een ideaal uurwerk voor in de woonkamer, de slaapkamer of bijvoorbeeld op kantoor. De zilveren cijfers zijn duidelijk te lezen door de zwarte wijzerplaat. De wandklok is makkelijk te combineren in iedere ruimte, van keuken tot woonkamer.


Deze klok is verkrijgbaar in de kleur wit. Voor 21:besteld morgen in huis! Het label gaat steeds weer op zoek naar uniek design, zodat je wandklok een stijlvolle eyecatcher kan vormen! Du hjælper ikke kun andre ved at dele din mening, men du har også chance for at vinde et gavekort til Frank.


Read honest and unbiased product reviews from our users. Ben je juist op zoek naar een goede wekker, om het jezelf wat makkelijker te maken om ’s morgens uit je heerlijke tweepersoonsbed op te staan?

Sammenlign i det største udvalg af online butikker og produkter. The retro design offers a nice luxurious appeal while the rounded numbers in chrome give it a modern retro vibe. Hang this up on your living room wall or maybe your home office.


Køb moderne vægure direkte online! Besøg vores online butik og udforske vores forskellige. The figures are broad and lofty which gives the clock character.


Köp moderna väggklockor direkt på nätet! Besök vår webbutik och utforska våra olika. De klokken van dit Nederlandse merk worden wereldwijd verkocht.


Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts