maandag 10 december 2018

Retro servies

Alle merken retro servies. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woonaccessoires goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Ruim aanbod woonaccessoires. Hier vind je wat jij zoekt!


Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Zie andere advertenties voor nog veel meer! Retro vintage pools puntgaaf theeservies of koffie.


U vind bij ons Deens design, Rottan stoelen, retro meubels en vintage servies. Vintage en Retro meubels, accessoires en meer. Voor elk interieur een leuk item waarmee u zondigd op de woonregels. De leuke tweedehandswinkels schieten als paddenstoelen uit de grond.


Retro servies

De sixties waren immers alles behalve saai! Felle kleuren stonden voor een nieuwe tijd van hoop, met vreugde voor het leven. Servies en keukenaccessoires.


Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond NIEUW. Gloednieuw dressoir met retro -look in teak! Dit dressoir is een frisse verschijning in elk interieur en is ook beschikbaar in eik. Wij geven spullen graag een 2e leven.


Hergebruik is: voordelig, duurzaam en bovendien goed voor het milieu! Jaren retro servies camping vintage caravan tent camper supergaaf retro kunststofservies bestaande uit drie bekers, drie bijbehorende. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Zowel uw wagen als uw moto zijn welkom.


Onze grootste motivatie is nog steeds onze passie voor het vak! Ben jij opzoek naar leuke retro spulletjes voor een goede prijs? Vind hier onze sales afdeling waar scherp geprijsde artikelen wachten om opgevist te worden. Met onze unieke collectie retro spullen zul je in onze online winkel vele leuke op vintage geïnspireerde artikelen met een moderne twist ontdekken. En dat voor een scherp retro prijsje!


De tijd dat servies maar bijzaak was, is voorbij. Van natuurlijke materialen tot een retro uitstraling: dit zijn de drie mooiste servies trends van dit moment. Borden, kommen en schalen zijn leverbaar in vele varianten. Naast servies in de klassieke, ronde vorm, hebben wij ook modern servies in vierkant design. Ook voor andere vormen zoals rechthoekig, ovaal en hartvormig, zit u goed bij ons.


Wij begrijpen dat u graag heerlijke gerechten wilt serveren op uw servies dat vierkant is. Retro groene soepkop met een inhoud van 3ml uit de basic (camping) servies serie. Dit kampeerservies van Mepal bestaat al meer dan jaar en is inmiddels een echte klassieker geworden.


Retro servies

Deze retro groene soepkop is gemaakt van SAN en geschikt voor binnen en buiten. Een dinerbord uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd.


Een gebaksbordje uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts