dinsdag 11 december 2018

Remklauw spuiten

Professioneel advies van experten over de keuze van auto-onderdelen. Bestel de juiste remklauwen voor je auto online bij Carpardoo! Profiteer nu van extreem inkoopvoordeel met onze eigen Super Deals.


Remklauw spuiten

Je kunt de remklauwen spuiten of met de hand schilderen. In beide gevallen is de voorbereiding het belangrijkst. Remmen zijn vieze dingen, maak ze dus grondig schoon voordat je begint.


Gebruik goede remmenreiniger of iets vergelijkbaars. Het spuiten van remklauwen in kleur wordt steeds populairder. JD Customs biedt dit dan ook aan als een van zijn diensten. Zoals u van ons gewend bent gaan wij alleen voor het beste resultaat, wat betekent dat het er fabriek-af uit moet te zien. Als we deze spuiten zijn deze niet te onderscheiden van af-fabriek gespoten remklauwen.


Wij demonteren alles voor het beste eindresultaat en spuiten de remklauwen met een hoge kwaliteit 2K hittebestendige lak. Wij spuiten alle delen in een spuitcabine om de hoogste kwaliteit spuitwerk te kunnen bieden. De remklauwen kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden.


Er zijn twee manieren om dit te doen 1. En dankzij onze aanpak is het niet nodig om de druk van de remklauwen af te halen. En wist je dat het zelfs mogelijk is om een logo op de remklauwen aan te brengen? Zo is onze remklauwen verf hittebestendig, bestand tegen remmenreinigers, zuren en overige invloeden van buitenaf.


Wilt u uw remklauwen laten spuiten ? De professionals van ProfCars realiseren dit graag voor u. Remklauw Verf Spuitbussen. Wij gebruiken hier een poedercoating voor. Deze techniek werkt zeer sterk en duurzaam. Zo biedt het een zeer langdurige bescherming tegen corrosie.


Daarnaast zorgt het voor een uitstekende bestendigheid tegen extreme weersinvloeden. Het is erg belangrijk om de remklauw verf goed uit te laten harden. Houdt er dus ook rekening mee dat u na het remklauwen verven een tijdje niet met de auto kunt rijden. Hoelang dit is leest u ook in de handleiding van het product.


Remklauw spuiten

Naast remklauwen verven kunt u ook de remklauwen spuiten. Onze spuitbussen remklauwen verf voldoen aan de strenge eisen die deze verf vereist. Vervolgens weer met de remklauwreiniger van het eerder genoemde setje de klauw nogmaals schoongemaakt en ben (na echt grondig afplakwerk, want spuiten is nooit zo precies als met een kwast verven) gaan spuiten. De achterste twee remklauwen waren natuurlijk een makkie, omdat ze nog niet geverfd waren. In het geval van normale remklauwen is het schilderen ruim voldoende om tot een zeer mooi eindresultaat te komen.


Bij de grotere sport remklauwen zoals deze op de Tesla, Porsche, Audi RS en BMW M-modellen is het resultaat vele malen mooier en strakker als we deze in kleur spuiten. Ik wil mijn remklauwen mooi maken. Heeft iemand dat wel is gedaan?


Je kan ze met een kwastje verven maar ook mooi spuiten. Je kan de remklauwen ook eraf halen en gaan poedercoaten. Wie heeft ze remklauwen al veranderd in een mooi kleur.


Wil graag een beetje idee op doen. Ik spuit mijn remklauwen ,en verf mijn naven,1x per jaar,ook gewoon met gewone ,goedkope spuitbussen. Het blijft er makkelijk en jaar opzitten en kost daarbij ook geen drol. Inderdaad goed met de staalborstel eroverheen,daarna doe ik er een keer met ammoniak over en klaar om te beginnen. Hier is echt heeeeeeel veeeeeeel over te vinden op het internet.


Ga eerst eens zoeken, jouw vragen zijn honderden keren gestel duizenden keren beantwoord. Hitte bestendige remklauw stickers REMKLAUWSTICKERS. Opnieuw spuiten is al een hele verbetering, maar ze zijn. Deze fraaie remklauwen zijn echte eyectachers die gezien mogen worden, maar worden in de loop der jaren dof en lelijk door de constant wisselende tempraturen, vocht en vuil. Veel mensen kiezen er na verloop van tijd voor om de remklauwen opnieuw te spuiten of zelfs te voorzien van een andere kleur lak.


Om te beginnen geven gekleurde remklauwen uw auto een dynamische en sportieve uitstraling. Dat is geen gezicht natuurlijk. Vind je remklauw covers maar niks, maar wil je je standaard remklauwen optisch toch een beetje pimpen, dan is je remklauwen verven of spuiten een goede optie.


Remklauw spuiten

Spuit ze bijvoorbeeld knalrood of felgeel en je wieltjes zien er direct al een heel stuk sportiever uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts