donderdag 5 december 2019

Terrazzo beelden

Onze terrazzo beelden zijn voor 1 gemaakt uit terrazzo of uit terrazzo dat is aangevuld met glasvezel. Dit is afhankelijk van de grootte van het beeld. Bij de meeste ontwerpen terrazzo tuinbeelden is het beeld voorzien van een UV-werende en weersbestendige coating. Hier geven wij drie jaar garantie op.


Terrazzo is een hip woord voor gebroken natuursteen. Een terrazzo beeld bestaat uit granietkorrels en marmer, welke aan elkaar worden gebonden met cement, water en kleurstoffen.

Vervolgens wordt een terrazzo beeld gepolijst. Granietkorrels en marmer worden in een mal gebonden met cement, water en kleurstoffen. Hier vindt u (tuin-) beelden in moderne vormgeving.


Het resultaat is een glad terrazzo - beeld dat er bijna net zo uitziet als een granieten beeld. Massieve beelden met strakke belijningen. Organische vormen met warme symboliek, prachtig vertaald in een met de hand vervaardigd beeld van glanzend terrazzo , natuursteen of massief hout. Van hoge kwaliteit, winterhar waardoor u alle seizoenen van uw kunstobject kunt genieten.


Sokkels worden gebruikt om beelden , kunst en dergelijke op te tentoonstellen.

Hierdoor is het mogelijk om de sokkel zowel binnen als buiten te plaatsen. Tuinbeeld modern zwart met sokkel beide terrazzo beeld hoog en sokkel vaste prijs 700. Onderhoudsmiddel voor uw beeld. De gebruiksaanwijzing staat op het blik vermeldt.


Dit onderhoudsmiddel is geschikt voor onze terrazzo beelden. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Beelden en sokkels uit terrazzo met coating.


Onze nieuwe collectie is in het laatste deel van de productie voorzien van een 2-componenten uv-bestendige, weersbestendige en krasbestendige coating. Als u een beeld of sokkel wilt reinigen kunt u dit het beste doen met een vochtige doek. Tuindecoratie, maar ook binnendecoratie, in de volle breedte. Maak kennis met misschien wel de breedste en grootste aanbieder op het gebied van decoratie, voor binnen.


Modern beeld , moderne beelden , tuinbeel tuinbeeldje, beelden , tuinsculptuur. Op afspraak kunt u bij ons terecht om de beelden en sokkels te bekijken en eventueel direct mee te nemen. U kunt bij ons met PIN betalen.


Wij verkopen terrazzo tuinbeelden met bijpassende sokkels. Mooie strakke lijnen, organische vormgeving, weergegeven in prachtige beelden met warme symboliek.

Gemaakt van massief terrazzo , glanzend en winterhard. Decoratiebeelden voor binnen en buiten. Moderne en abstracte decoratieve beelden uit diverse materialen zoals hout, terrazzo , marmer enz. Ronde vormen in tweevoud waar u zowel een puur abstracte als menselijke betekenis aan kan geven.


Restauratie mozaïek en terrazzo. Renovatie en aanleg van terrazzo vloeren, mozaiek decoraties, trappen, aanrechtbladen. Maken van massief terrazzo beelden , spoelbakken, tegels, etc. Ruime keuze aan kleuren en steensoorten, meer dan 2terrazzo variaties.


Het moderne beeld - Verbinding - twee partners steelt de show in iedere tuin en komt vooral langs de waterkant, in het gazon of op een sokkel prachtig tot zijn recht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts