vrijdag 6 december 2019

Wapex 660 transparant

Wapex 660 transparant

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De nog natte laag instrooien met zilverzand M 32. Deze dienen (in verband met de hydratatiegraad) minimaal dagen oud te zijn, tenzij de leverancier anders aangeeft. Het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast).


Voor dit product wordt lagen geadviseerd. Wapex 6wordt toegepast voor de duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Vergelijk de verschillende producten of vraag onze specialisten om advies, dan helpen we je graag de goede keuze te maken. Het product is ondanks de professionele toepassingen heel eenvoudig verwerkbaar. Bovendien kunnen we de verf leveren in iedere RAL-kleur waar je naar op zoek bent.


Geef ons aan in welke kleur je de coating zoekt, dan gaan wij daarmee aan de slag. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Wapex 660 transparant

Goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). Watergedragen, 2K, vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan Arbo.


WAPEX 6MAT sikkens wapex 6mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. Beide vloercoatings hebben een goede mechanische bestandheid en zijn slagvast, stootvast en slijtvast. Een watergedragen twee-componenten transparante , matte vloer- en wandcoating op basis van polyurethaan acrylaat Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser.


Wapex 660 transparant

Na uur kun je al over de vloer heen lopen. Wapex 6Mat is geschikt voor het coaten van wanden en vloeren. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Voor een zeer slijtvaste transparante afwerking.


Deze transparante betonverf kan rechtstreeks op beton en cement. EP Vloercoating Transparant TR is een ideale betonverf voor ruimtes waar een hygiënische, slijtvaste en chemisch resistente coating nodig is. Hoogwaardige matte transparante vloercoating voor binnen op basis van een watergedragen, twee-componenten epoxyhars. Waterverdunbaar en geurarm. Kleurloos en gering vergelend.


Wapex 6Semi-mat Oplosmiddelarme, 2K polyurethan vloercoating, ook winterkwaliteit. Sikkens Wapex EP Clearcoat - TRANSPARANT - Liter. Wordt toegepast voor de duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren.


Bestel goedkoop bij Goudverf. Groots assortiment Vloerverf STEENACHTIGE VLOEREN. Wapex 6is geschikt voor galerijvloeren en binnenvloeren zoals schuren, woningen en werkplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts