donderdag 5 december 2019

Witte metaalverf

Witte metaalverf

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Van klassiek zwart, wit en grijs tot decoratieve kleuren als roo groen en goud: Praxis verkoopt metaalverf in verschillende kleuren. De gekleurde metaalverf is ideaal als je het hekwerk van een nieuwe look wilt voorzien!


Witte metaalverf

Je kunt kiezen uit een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking, waardoor je het metaal precies naar eigen wens kunt verven. De metaalverf in het assortiment van KARWEI biedt duurzame bescherming en beschikt over een speciale samenstelling waardoor het goed hecht op elk metaal. Bij ons kun je ook waterafstotende en weerbestendige metaallak kopen waardoor het goed gebruikt kan worden voor allerlei voorwerpen buitenshuis.


GAMMA metaallak wit 5ml is een roestwerende glanzende metaallak geschikt voor ijzer, staal of andere metalen. U hoeft de ondergrond niet voor te behandelen met een primer. Deze GAMMA metaallak is een antiroestmiddel, grondverf en lak in één met een uitstekende hechting en geeft een langdurige bescherming aan alle ferrometalen binnens- en buitenshuis. Anders dan je misschien zou verwachten, zijn er heel veel verschillende kleuren witte verf.


Metaalverf kan gebruikt worden voor een breed scala aan mogelijkheden. Zo is allereerst toepasbaar op vrijwel iedere metalen ondergron wat het met name handig maakt in de industriële sector. De verf is daarnaast grondig, kan gemakkelijk aangebracht worden én bespaart doorgaans een hoop tijd.


Koop je metaalverf op onze site. Op onze site kun je snel en makkelijk het gamma metaalverf bekijken en vergelijken. Bestel jouw metaalverf met andere benodigdheden en laat het thuis of in een winkel naar keuze leveren. GAMMA metaalverf is een roestwerende glanzende metaallak geschikt voor ijzer, staal of andere metalen zonder deze eerst te moeten voorbehandelen met een primer. Het is een antiroestmiddel, grondverf en lak in één met een uitstekende hechting en geeft een langdurige bescherming aan alle ferrometalen binnen- en buitenshuis.


Witte metaalverf

Hammerite metaallak wit hoogglans 2ml is een decoratieve, roestwerende metaallak voor alle soorten metaal. U kunt het zonder grondverf direct over roest aanbrengen. Het stopt het roestproces en geeft maar liefst jaar roestbescherming.


Wit in het interieur schept ruimte én mogelijkheden. Wit is niet voor niets de meest toegepaste verfkleur op wanden en plafonds. In de verfspeciaalzaak waar ik werk, merk ik dat veel mensen het moeilijk vinden om een goede kleur wit te kiezen. Er zijn dan ook honderden verschillende tinten witte verf verkrijgbaar.


Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht. Hammerite wit is een glanzende metaalverf van uitstekende kwaliteit. Bekijk dit product op onze website. S toot-, kras- en slijtvaste metaalverf is geschikt voor bijna alle metalen.


Roestwerende eigenschappen. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld machines, industrieproducten, staalconstructies, laadkleppen, containers, vrachtwagen, landbouwvoertuigen, enz. Deze metaalverf is verkrijgbaar in de door u gewenste ral kleur. Binnen en buiten toe te passen.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel direct online. Is er een RAL nummer wit ? Omdat deze kleur zo geliefd is, hebben fabrikanten besloten om deze kleur ook op voorraad te maken in muurverf. Speciaal geschikt voor metalen ondergronden, die je er mooi mee kunt opknappen. Net als met andere verf kun je de metaalverf tevens gebruiken om de ondergrond goed te beschermen.


Direct over roest, zonder primer of grondverf. Perfect voor garagepoorten, hekken,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts