woensdag 4 december 2019

Theedoos blokker

Theedoos blokker

Theedozen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Theedoos blokker

Berg al je favoriete smaken op in deze handige 6-vaks theedoos. Een handig kistje met een glazen, bewerkt deksel. Een theedoos vaks is dan ideaal.


Welke theedoos je ook zoekt, een leuke theedoos kopen doe je bij Blokker ! Merken bij Blokker Je kunt bij Blokker terecht voor onder meer een Pickwick theedoos , een Bredemeijer theedoos en een Brabantia theedoos. We bieden kwaliteitsvolle merken aan, en dus ook theedozen van een topkwaliteit. Je thee kun je in stijl aan je gasten presenteren uit deze 6-vaks theedoos. Deze is gemaakt van stevige transparante kunststof en onderverdeeld in zes vakjes.


Theedoos blokker

Thee en thee-accessoires van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op zoek naar een Houten Theedoos ? Theezakjes of losse theeblaadjes berg je in stijl op in een mooie theedoos. Een houten doos zorgt voor een stijlvolle presentatie van thee. Voor 21:bestel is morgen in huis. In een theedoos berg je overzichtelijk je thee op. Zo zie je altijd welke thee je in huis hebt en kies je makkelijk een smaak naar keuze.


Bij de keus voor een theedoos zit het verschil voornamelijk in materiaal en aantal vakken. Ook heb je theedozen met een doorzichtige deksel. De meeste theedozen zijn gemaakt van hout of kunststof. Een gezellig middagje thee drinken tijdens een high tea of tea party? Dat doe je met de theepotten van Blokker.


Bij ons vind je de mooiste theepotten van verschillende merken, zoals Bredemeijer en Montana bijvoorbeeld. Wil jij je thee uurtje helemaal compleet maken? Neem dan ook eens een kijkje naar onze theedozen , theezeven en theeglazen.


Theedoos ‘Tea’ is een stevige theedoos gemaakt van robuust metaal en uitgevoerd in vintage antiek grijs. De theedoos is voorzien van maar liefst twaalf vakken, waardoor het mogelijk is lekker veel theezakjes in deze theedoos op te berg. De Pickwick theekisten zijn de ideale manier om een divers thee aanbod te presenteren aan uw klanten en medewerkers. Berg je verschillende smaken thee overzichtelijk op in een theedoos.


Bij Xenos vind je verschillende uitvoeringen en dessins. Pickwick Gevulde Theedoos Vaks Verzamel al uw theezakjes in deze prachtige theekist van Pickwick. In deze theedoos kunt u alle theezakjes netjes sorteren op smaak. Deze theedoos is ideaal voor thuis of voor op kantoor. Zo hoeft u niet meer alle theezakjes apart te bewaren, maar heeft u alles in een handige theedoos.


Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Als je bijvoorbeeld verse thee zet, is het wel zo fijn als de blaadjes niet terechtkomen in je thee. Gebruik hiervoor dan een theezeef of theepot met filter.


En als je theezakjes gebruikt, kun je deze mooi uitstallen en opbergen in een theedoos. En voor onderweg kun je de dubbelwandige tea-to-go fles gebruiken, die extra lang heet blijft. En niet alleen potten en dozen, ook glazen en voorraadbussen. Denk bijvoorbeeld aan een glazen cocktailpot. Of een kaas- of vleeswarendoos.


En naast voorraadpotten en voorraadbussen vind je ook koektrommels en theedozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts