woensdag 25 december 2019

Vintage theekopjes

Je zocht naar: theekopjes ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. NCRV vintage theekopjes pastel. In zeer mooie gave staat, slechts lichte gebruikssporen.


Vintage theekopjes

Op te halen in leiden of den haag. Kunnen ook worden verzonden. Oranje en roo beiden hebben slijtage aan het oortje, de oranje iets meer da. Bekijk alles met vintage theekopjes ! Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een webwinkel vol met leuke vintage meubels en andere mooie spulletjes om je huis gezellig mee te maken. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Vintage theekopjes

Of je nou een moderne, klassieke, vintage , industriele of andere stijl in je huis hebt, op deze site vind je iets voor elk interieur. Onderstaand een overzicht van de koffie- en theekopjes die op dit moment te koop zijn. Het assortiment wisselt regelmatig. Brocante webwinkel OldShabby brocante, industriële, vintage en antieke producten.


Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! A beautiful duo in the oleander shape with mint green ground out side and a butter yellow inside with floral sprays. De gele is van het merk regout maastricht.


En uit gevulde vintage theekopjes. Vintage Theekopjes merken. En of vintage theekopjes roestvrij staal , zilver of aluminium is. Vier koffiekopjes met melkkannetje. Prijs is voor het hele set inclusief vintage rekje.


Brocante theekopjes van prachtige Engelse merken zoals: Royal Albert, Elisabethan, Staffordshire, Baltimore Castle en JG Meakie. Leuke selectie aan oude theekopjes van Royal Albert tot Elizabethan en Bavaria. Ik kies gewoon alleen de mooie kopjes ertussen uit, het merk doet er niet zoveel toe! Mosa vintage theekopjes Drie schattige vintage theekopjes van Mosa Maastricht.


Mooi bewerkte kopjes zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De leuke goudkleurige roosjes aan de buitenkant van de kopjes en de kleurige schoteltjes geven het een chique uitstraling. Mooi setje in blauw, roze en groene uitvoering. Soms verzucht lief zich dat het wel erg uit de hand loopt, maar soms komen mijn verzamelingen ook wel eens goed van pas. Vandaar dat ik deze serie opstart van vintage verzamelingen.


Vandaag begin ik geheel in ietwat kitscherige stijl met mijn verzameling theekopjes - en potten. Ik denk dat ik al jong besmet ben met het theekopjesvirus. Deze pin is ontdekt door Asiye Sener. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Royal Albert en Elisabethan, brocante keukenspulletjes, glas waaronder drinkglazen, karaffen en stoere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts