woensdag 18 december 2019

Zara gordijnen

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Deze elegante gordijnen zien er mooi uit in de woonkamer, slaapkamer, het kantoor etc. Ze geven privacy en blokkeren het licht. De gordijnen hebben een eenvoudig maar tijdloos ontwerp. Dankzij de metalen ogen kunnen de gordijnen eenvoudig opgehangen worden en zijn extra gordijnrails niet nodig. Vadain Zara inbetweens Inbetweens zijn gordijnen die licht doorlaten, maar tegelijkertijd “zichtdicht” zijn.


De lichtinval van inbetweens wordt bepaald door de transparantie van de stof. Vadain is marktleider op het gebied van op maat gemaakte gordijnen. Zara Home presenteert naast haar interieur accessoires in neutrale kleuren als bruin, grijs en wit in verschillende tinten, vrolijke dekbedovertrekken in felle contrasterende kleuren en gordijnen met bijpassende kussens, zeker in de zomer.

Met de gordijnen van de HM geef je jouw woning een warme look and feel. Van verduisterende gordijnen tot linnen gordijnen. Bekijk ze in onze webshop! Verduisterende gordijnen op maat.


Wil je juist wel de zon en het licht echt buiten houden, kies dan voor verduisterende gordijnen. Items uit dit seizoen in UITVERKOOP online bij ZARA. Dames kleding, schoenen en accessoires met GRATIS LEVERING.


Kies uit 2producten vanaf € 199. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Gordijn embrasse Zara home grijs ivoor schelp 4x. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Prachtige embrasse voor de gordijnen mee op te nemen. Ook prachtig als sier accessoire. Gordijn in katoen, extra bree Scénario LA REDOUTE INTERIEURS.


Ideaal voor hoge ramen, het extra brede gordijn Scénario met oogjesafwerking in een mooie stevige stof van zuiver katoen. Een gamma gordijnen te mixen met de deco collectie Scénario.

Wil je je interieur snel en simpel een compleet nieuwe look geven? Je kunt natuurlijk een muurtje schilderen, maar kijk ook eens goed naar de stoffering. Een nieuw vloerkleed of wat nieuwe kussens maken al een wereld van verschil. En ook kant-en-klaar gordijnen zijn the way to go!


Verzameling door OnlineGordijnenShop. Artelux Vitrage en Inbetweens. Een mooi collectie van veel kamerhoge.


Veel gordijnen hoeven niet te verduisteren en je mag er niet door kunnen kijken, dan zijn lichtdoorlatende gordijnen een goede keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts