maandag 9 december 2019

Tuinbeelden cortenstaal

Unieke tuinbeelden tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Alle tuinbeelden vind je op beslist. Bestel snel jouw tuindecoratie. Plaats een borderbak bij grotere oppervlakten.

Sfeerpanelen helpen de tuin te structureren en beschermde tuinruimtes te creëren. Gemaakt van mm dik cortenstaal. Schitterend effect door de hele strakke vormgeving. Ze laten uw tuin als het ware tot leven komen. Tuinbeelden zijn de perfecte blikvangers voor in uw tuin.


Sokkel cortenstaal om vuurschaal of tuinbeeld op te plaatsen. Te bezichtigen in onze showtuin, op afspraak.

Vouwblaadje bloem, plaatstaal, rood gemoffeld. Kan ook in groter formaat geleverd worden als tuinbeeld. Het aantal tulpen kan dan b. Dit beeld is tegen meerprijs ook in brons leverbaar. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. Objecten in cortènstaal, glas, steen en diverse andere materialen.


De grootste collectie tuinbeelden hier! De subtiele detaillering geeft een bijzonder effect indien de zon er op valt. De roestlaag geeft een mooie warme kleur en zorgt dat het materiaal niet vergaat. Een duurzaam materiaal wat in bijna elke stijl tuin past.


Bekijk meer ideeën over Tuin, Warme kleuren en Tuin design. Van beeldend kunstenares minke koopmans. Geeft een heel mooi effect met de zon erop.


Kolibri - silhouet van cortenstaal €32. Terrashaarden van cortenstaal.

Dit type zal bijvoorbeeld nooit volledig gaan doorroesten. Hierdoor gaat hij al onmiddellijk voor een bepaalde sfeer zorgen. Daarnaast zijn er uiteraard ook roestvrije terrashaarden. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher in uw tuin? Onze sokkels zijn in alle maten te krijgen en te gebruiken voor bijvoorbeeld een tuinbeeld , gewoon als tafel of.


Deze reiger staat erg leuk naast een vijver. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal. Beeld van cortenstaal 2x 3cm.


Cortenstaal kan op diverse manieren in de tuin worden toegepast. Ze kunnen ingezet worden als eyecatcher in de tuin, maar u kan er natuurlijk ook een tuinbeeld , of een vuurschaal op plaatsen. De blokken, of sokkels kunnen objecten tot wel 1kg dragen.


Deze strak gevormde tuinkat van cortenstaal is makkelijk te plaatsen in zowel het gras als in de border tussen de planten. Door de lange bevestigingspennen blijft deze stevig staan. Design, ontwerp in 3 realisatie, uniek en op maat gemaakt. Wij ontwerpen en realiseren kunstwerken op maat. Heeft u zelf een schets of een beeld in gedachte?


Maar ook tuinbeelden , metaal roest, roestdesign en tuindieren. Hoe je het ook noemt, kleur en materiaal zijn altijd hetzelfde en verroest leuk. Makkelijk te plaatsen door scherpe bevestigingspunt waardoor je geen schroeven nodig hebt. Prachtig voor in de boom, schutting, vensterbank enz.


En leuk om als cadeau te geven. In de tuin gaan natuur en kunst graag ontmoetingen aan. Denk aan bronzen beelden, maar ook aan sculpturen die gesneden zijn uit rvs of cortenstaal.


Elk seizoen geeft er zijn eigen sfeer aan, zelfs elk moment van de dag. Keramiek kan ook, maar dat moet ’s winters naar binnen. Dus dat is niet altijd even handig.


Steel Garden levert maatwerk in CorTenstaal en producten die behandelt worden doormiddel van b. Kwaliteit bij Steel Garden. Producten worden met de grootste zorg gemaakt en uw wensen zijn natuurlijk van groot belang. Wilt u een cortenstalen product kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts