donderdag 26 december 2019

Warmtewerende folie gamma

Find Expert Advice on About. Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 1 blokkeert. Zonnewerende folie Hallo, Vorig jaar hadden we veel last van de warmte boven, ik ben zelfs nachten in de woonkamer gaan slapen omdat ik het boven echt niet vol kon houden. De beste oplossing is bv een rolluik, maar ook vrij prijzig, we wonen in een huurhuis en de vraag is hoe lang we hier nog wonen.


Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.

Warmtewerende folie ook tegen inkijk Dat het warmtewerende folie ook tegelijkertijd tegen inkijk werkt is een bijkomstig voordeel. Als je de inkijk ook zoveel mogelijk wilt tegengaan, kies dan voor het spiegelfolie. Mensen van buiten kijken dan als het ware tegen een spiegel van ramen aan. Overdag kunnen ze er nauwelijks doorheen kijken. Daarnaast beschermen de meeste warmtewerende raamfolies ook tegen uv stralen.


Je kunt kiezen uit het goedkope zelfklevende folie , het statische raamfolie en het one-way-vision folie. Vandaag bestellen, morgen in huis! Zonwerende en warmtewerende raamfolie perfect voor de zomer Wanneer de zon aan het einde van de middag op je raam staat kan dit de temperatuur flink verhogen.

De warmte van het zonlicht blijft in de zomer dan bovendien vaak erg lang in de kamer hangen. Een oplossing voor dit probleem is het aanbrengen van zonwerende en warmtewerende folie op. Op zoek naar zonwerende folie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!


Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerende folie. Dit warmtewerende raamfolie plak je zelf op je ramen. Met folie weerkaatst het licht namelijk niet in je tv-scherm, terwijl je toch maximale lichtinval behoudt. Ook beschermt het jouw meubels tegen verkleuring.


Raamfolie kopen is dus een evenwaardig alternatief voor elke raamdecoratie, zeker omdat je bij GAMMA ruim kan kiezen. Hierdoor zijn de folies perfect te gebruiken als raamisolatie folie. De donker getinte en spiegelende warmtewerende raamfolies kunnen een temperatuurverlaging van maar liefst tot graden opleveren!


Isolerende raamfolie geeft direct resultaat! Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. Statische raamfolie van de hoogste kwaliteit.


De mooiste ontwerpen passend bij elk interieur! Gemakkelijk aan te brengen en zonder bubbels. Kies jouw favoriete ontwerp.

Omdat de raamfolie zonwerend is absorbeert dit effectief de warmte van ultraviolette straling. Zonwerende folie heet ook wel isolerende raamfolie of warmtewerende folie. Een veel gebruikt huis-, tuin- en keukenmiddel dat slechts een tijdelijke oplossing geeft tegen opwarming, is de ramen aan de buitenkant voorzien van aluminium folie. De glans van de folie zorgt ervoor dat het zonlicht niet naar binnen schijnt en daarmee de warmte enigszins buiten de deur houdt. De oplossing zonwerende folie.


Van het glasoppervlak ten opzichte van de ruimte. BENEflex reeds jaar, als eerste erkend installateur van 3M glasfolies of windowfilms, kan u hiervoor de gepaste oplossing bieden met een uitgebreid gamma zonwerende folie ook warmtewerende glasfolie genoemd. Dit komt vooral van pas bij grote glasoppervlakten.


Glas laat vrij gemakkelijk warmte en zonlicht door en dit kan tot een serre-effect leiden. Deze soort folie kan dat serre-effect in zekere mate beperken. Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker. Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit.


En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai. Plak de folie op een raam, kast, spiegel, deur of keukenkastje: raamfolie kan in principe overal op aangebracht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts