vrijdag 20 december 2019

Transparante kleurlak

Rambo interieurlak transparant koloniaal teak zijdeglans 7ml is een transparante interieurlak voor een nette afwerking binnenshuis. Het product is speciaal geschikt voor meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen. Transparante lak is erg duurzaam en geeft een goede bescherming aan houten meubelen. Door de verschillende transparante lakken in het assortiment van HORNBACH kun je de dikte en donkerheid van de lak zelf kiezen.


Wil je meer informatie over het gebruik van blanke lakken?

Schilderen met succes doet u met verf van Sigma. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Wijzonol Transparant Hoogglanslak. Je gebruikt deze lak voor het transparant afwerken en beschermen van houtwerk zoals bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen.


Uiteraard kun je ook ander houtwerk beschermen en afwerken. Lak ( kleurlak ) is slechts een afdekmiddel die het hout beschermt tegen vocht echter is makkelijk te beschadigen. Beits is een vloeistof die in het hout trekt en zo het hout beschermt tegen invloeden van buitenaf.


In jou geval zou ik een kleurlak nemen met een hele goede vernislaag om het hout te beschermen.

GAMMA heeft een groot assortiment lakverf voor binnen. Je hebt de keuze uit zowel transparante lakken als lakken met een kleur of tint. Door het houtwerk, metaal of kunststof binnen te voorzien van een laklaag creëer je een nieuwe frisse look én he beschermt de ondergrond tegen vocht en beschadigingen.


Ideaal voor ruimtes waarin geleefd mag. Nu kunt u ook uw eigen kleurlakken mengen. Met behulp van een HD mengsysteem is het mogelijk om de lakken zelf op kleur te maken.


Dit systeem bestaat uit drie blanke basislakken, universele mengpasta’s voor watergedragen lakken en universele mengpasta’s voor oplosmiddel houdende lakken. Kleurlakken bieden vele mogelijkheden voor dekkende laklagen en de decoratieve afwerking van hout en houtmaterialen. Colorspray Transparant CST ( Meubellak) 5ml. Voor het lakken of bijspuiten van hout. BELTON SPECIAL Transparanten spuitbus is ideaal voor het spuiten van objecten met behoud van transparantheid en ondergrond structuur.


Decoratieve toepassingen zijn bijvoorbeeld het spuiten van: glas, stormlantaarns, lampen, transparante plastics en houten objecten. Bestel je Hout bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.


Indien gewenst kan de kleurlak naast bijbehorende aflakken naar wens worden afgelakt met een spuitbus cellulose lak (glans, mat of satin) of komponenten aflak (met spuitpistool). Deze transparante kleurlak kan niet op het kale hout worden aangebracht.

Er moet eerst een grondlaag worden aangebracht ! De lak biedt een buitenduurzaamheid tot wel jaar. Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig transparant schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke. Eikenhout is een zeer harde houtsoort, dat afkomstig is van de loofboom oftewel de eikenboom.


Koopmans Houtlak Pu Eiglans Zijdeglans 2ML. Houtlak Pu is geschikt voor binnen en buiten, is sneldrogend en slijtvast. Een slijtvaste blanke zijdeglanzende lak met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak. Verzorgde gelakte nagels zijn prachtig, maar zelf lakken kost veel tijd en een mooie strak resultaat ook vaak een uitdaging.


LACQUE by Marbies heeft de oplossing! Rambo transparante interieurlak antracietgrijs 7voor de mooiste afwerking van hout binnenshuis, zoals meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen en betimmeringen, al of niet voorzien van een voorgaande laag. Ook geschikt voor het op kleur brengen van vloeren.


Is er echter een transparant verfsysteem toegepast en moet het vervolgens dekkend worden geschilder dan wordt wel tot het hout alles kaal gemaakt. Dit is ook het advies in uw geval. De zwakke schakel in hechting is namelijk die transparante lak. Omdat deze geen pigment of vulstof bevat, is deze kwetsbaar voor onthechting.


Resultaat transparante beits Bedenk dat het eindresultaat bij het schilderen van nieuw hout met een transparante kleurbeits bepaalt wordt door de kleuring van het hout zelf in combinatie met de tint van de beits en het aantal aan te brengen lagen beits. Rambo helpt klussers met het langdurig beschermen van hun houtwerk. Met nieuwe producten, adviezen en vooruitstrevende innovaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts