woensdag 4 december 2019

Woonwinkel scandinavisch

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken.


Van raamdecoratie, vloeren, behang en verf tot inspiratie en advies! Ruim assortiment woonwinkel.

De meubels zijn functioneel en geven rust in het interieur. Scandinavisch design kenmerkt zich door eenvoud en hoge kwaliteit. Vandaag besteld voor 15:3 morgen in huis. Fijne zitmeubelen, goed afgewerkte kasten en dressoirs.


Bekijk hier onze collectie. NORTH SEA DESIGN is een hippe design woonwinkel vol met stijlvolle meubelen, lampen en woonaccessoires. In onze winkel vind je een unieke mix van nieuw interieur design en originele vintage design items.

De producten zijn vaak net even anders dan we gewend zijn en ondertussen goed betaalbaar. Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst. Het is een minimalistische tren dus je kunt er alle kanten mee op en kun je met kleine aanpassingen een kamer er weer helemaal anders uit laten zien.


Hübsch Interior, Bloomingville en Nordal. Betaal achteraf, gratis verzing vanaf euro. Voor uur besteld morgen in huis. Onze interieur stylisten staan voor je klaar!


Hier vindt u design en inrichting voor elke ruimte in huis! Ons unieke assortiment bestaat uit ruim 10. Zoals een houten eetkamerstoel, een houten wandkast of een eiken tafel? Wij hebben een ruim aanbod in eiken, beuken en grenen meubelen.


Heeft u specifieke wensen voor uw meubelen? Wij helpen u graag met onze meubels op maat. Wij zijn gespecialiseerd in moderne scandinavische vormgeving op het gebied van meubelen, gordijnstoffen lampen, tapijten, woonaccessoires en kleding.


Onze winkel bevindt zich in het hart van Alkmaar, gelegen in een van de mooie kleinere straten tussen de Langestraat en de Laat. Je ontdekt welke merken bij jou in jouw huis en jouw leven passen.

Daar komt heel wat passen, meten, schuiven en experimenteren. Je kunt de woontrend herkennen aan de lichte kleuren en de combinatie van meubelen van natuurlijke materialen. De stijl kenmerkt zich door eenvou rust, minimalisme en functionaliteit.


Witte muren en vloeren worden gecombineerd met koele kleuren en grijstinten. Die lichte kleuren zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Na bijna 1JAAR sluiten de deuren van het familiebedrijf ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN in Dieren. Drie generaties van het familiebedrijf hebben in de zaak gewerkt en opgebouwd tot wat het nu is: een begrip in Dieren en wijde omgeving en met een klantenkring door het hele land.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Woonwinkel Valhal in Groningen Wonen is leven volgens Valhal Groningen Meubelwinkel met leuke woonideeën. Ervaar zelf de ergonomie en het massieve hout in strakke vormen voor een tijdloos design bij woonwinkel Valhal Groningen. Wij begrijpen dat het moeilijk is om keuzes te maken bij het inrichten van uw interieur. Een scandinavisch design kenmerkt zich daarnaast door lichte kleuren, zo wordt er veel gebruik gemaakt van kleuren zoals wit.


Topmerken zoals Bloomingville, House Doctor, Nordal, ZUSSS e. Hun strakke vormgeving, warme kleuren en natuurlijke materialen geven je woning een moderne uitstraling zonder kil aan te voelen. Matser, unieke woonwinkel voor eigentijds interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts