woensdag 11 december 2019

Wandklok groot romeinse cijfers

Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.


Wandklok groot romeinse cijfers

Het grootste online winkelcentrum. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Plak de cijfers eenvoudig op de gewenste afstand op de muur en maak de klok daarmee zo groot als je wil. Het geborstelde ijzer, de opgelaste Romeinse cijfers. Een wandklok die past in de meeste interieurs dankzij de diameter en het strakke ontwerp. Dit was het ontwerp waar alles mee begon. Made in Holland” zeer grote robuuste wandklok met een diameter van 1cm.


Wandklok groot romeinse cijfers

Aparte grote houten (MDF) landelijke wandklok in de kleur vaalbruin. Door zijn rustige en eenvoudige. Deze klassieke grote klok met Romeinse cijfers vormt de perfecte blikvanger op jouw muur. Deze prachtige metalen klok heeft wijzers en is geheel in zwarte coating afgewerkt. Geschikt voor elke interieurstijl waarbij de achtergrond zichtbaar blijft.


Grote houten wandklok vintage zwart met Romeinse cijfers Ø cm. Klassiek model met Romeinse cijfers Deze ijzeren wandklok combineert praktisch met mooi. Groot genoeg om de tijd vanaf een grotere afstand te zien en een tijdloos, klassiek design dat een fraai product vormt om naar te kijken.


De Romeinse cijfers , het uurwerk en de randen zijn met elkaar verbonden, waardoor er een mooi geheel wordt gevormd. Wij maken grote industriële ijzeren wandklokken. Haal een blikvanger in huis met onze prachtige metalen wandklok ! XXL wandklokken van 60cm 80cm 100cm en 120cm.


Hier ziet U drie mooie grote houten wandklokken. Het zijn twee wandklokken van het woonmerk J-Line en de middelste wandklok is van het Spaanse woonmerk LaForma. De J-Line wandklokken zijn voorzien van Romeinse cijfers terwijl de andere wandklok helemaal geen cijfers heeft.


Het zijn stuk voor stuk prachtige houten wanddecoraties en passen heel goed. Wandklokken zijn allang niet meer alleen functioneel. Het kan ook echt de eyecatcher van je huis zijn. Ga je voor een wandklok in de woonkamer of gang, kies dan voor een wandklok die lekker groot en opvallend is.


Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld sticker wandklokken , waarbij je het uurwerk en de cijfers zelf los op de muur bevestigt. Dit staat prachtig op een vlakke, egale wand. Deze zijn vaak groter dan de standaard types en trekken op een rustige, minimalistische manier de aandacht. Prachtig in een moderne inrichting. Deze klok is gemaakt van aluminium en heeft een glasplaat.


Een mooi en bijzonder ontwerp dus! De klok werkt op één AA-batterij. De wandklok heeft een indrukwekkende diameter van centimeter en is dus niet snel over het hoofd te zien. De Retro Romeinse wandklok werkt op één AA-batterij.


Bekijk alles met klok romeinse cijfers ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De wandklok beschikt over een klassiek ogend uurwerk door de stijlvolle Romeinse Cijfers.


De diameter van de klok is maar liefst centimeter en hij is zowel binnen- als. Een grote mooie en bijzonder opvallende robuuste wandklok met een doorsnede van meer dan een meter. De metalen wandklok is voorzien van donker gekleurde Romeinse cijfers en de minuten worden weergegeven door metalen klinknagels. Is dit toch niet de wandklok naar uw keuze bezoek dan de webwinkel eens van Sfeerleven waar U heel veel grote. Dit is misschien de mooiste wandklok van dit moment.


Het is een heel groot exemplaar die is gemaakt van metaal, hout en kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts