donderdag 26 december 2019

Theepot chinees

Bekijk ons unieke assortiment theepotten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over chinese theepot te lezen?


Theepotten van alle merken op beslist.

Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene chinese theepot materiaal is keramiek. Een perfecte theepot bestaat niet, omdat het afhankelijk is van persoonlijke voorkeur en type thee.


Een glazen theepot is bijvoorbeeld perfect voor liefhebbers die de losse bladeren wil bezichtigen tijdens het trekken. Voor donkere oolong en pu erh drinkers is een Yixing theepot juist perfect voor optimale smaak. Het waren de Chinezen die voor het eerst met theebladeren in de weer gingen en ontdekten hoe lekker thee eigenlijk is. Een zeer fraai plat gelobd model yixing theepot.


Mooie bolvormig vorm met strakke lijnen.

Ook kunt u kiezen uit gevulde theepot chinees. En uit glas, keramische en metalen theepot chinees. En of theepot chinees roestvrij staal , gietijzer of zilver is. Bovendien houden deze Japanse theepotten de thee lang warm. Behalve de klassieke zwarte theepot met noppenmotief, zijn er ook de gekleurde gietijzeren theepotten met decoraties zoals draken of vlinders.


Iedere theepot wordt geleverd met een roestvrij stalen theezeef. Door eigen import zijn onze Japanse theepotten zeer scherp geprijsd! Aangeboden een antieke chines theepot met draakmotief en chinese karakters er in gedrukt. Minimale randfriting aan de tuit, voor.


Vind de beste selectie theepot chinees fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit theepot chinees voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Voor 15u bestel volgende werkdag geleverd! Kies uit 3producten vanaf € 95.


Omdat een Yixing theepot ook nog eens warmte heel goed vasthoudt zijn de potjes vooral geschikt om de wat donkere theesoorten zoals pu-erh, oolong en zwarte thee mee te zetten. Inwijding van je Yixing theepot. Ben je de trotse eigenaar geworden van een Yixing theepotje , dan is het de bedoeling dat je hem klaarstoomt voor gebruik. Bestel snel via onze webshop of kom langs bij onze showroom!


Een prachtig zeldzaam zeer oud rechthoekig theepotje.

Zeer mooi gedecoreerd met aan een kant een. De theepot is gemaakt van porselein en is uitgerust met een grof filter voor de schenktuit. Hierdoor is de theepot goed bruikbaar voor het zetten van losse. De theepot heeft een traditioneel uiterlijk met een vrolijk chinees bloemen boeket als opdruk.


De in Taiwan met de hand geplukte topbladeren (alleen de twee jongste blaadjes worden geplukt) zijn verwerkt volgens de eeuwenoude Tze Tji Chun traditie. Chinese groene thee en uw gezondheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts