donderdag 19 december 2019

Witte sokkel

Alle tuinsokkels vind je op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. Shop direct online op beslist.

Sokkels En Zuilen Voor Uw Planten. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De witte MDF sokkel van Solits is van hoogwaardige kwaliteit. De Solits sokkel is in verstek vervaardigd en professioneel gespoten met watergedragen lak. Hierdoor zijn geen naden zichtbaar.


Omdat de Solits sokkel van MDF is gemaakt, is het licht van gewicht, maar kan het toch gemakkelijk 1kg dragen. Onze standaard lak is een zijdeglans lak.

De witte sokkel is een all-time favorite en dan ook de meest bestelde sokkel bij Luukzuilen. Eenvou praktisch, tijdloos en daardoor eigenlijk met ieder product en in alle interieurs goed te combineren. Met deze zijdeglans sokkel zit je dan ook altijd goed: ideaal voor in de winkel of etalage, op de beurs, of in de woonkamer. De sokkels die wij het vaakst verhuren zijn de (standaard) witte sokkels.


Deze sokkels staan mooi op bruiloften en feesten met daarop mooi bloemwerk. Maar ook uw producten, kunstwerk, etc. Omdat onze sokkels strak, schoon en onbeschadigd worden geleverd komen uw producten des te beter over. Alle gebruikte verf en lijmsoorten zijn op waterbasis.


Onze MDF witte sokkels en zuilen zijn enkel geschikt voor binnengebruik en worden speciaal voor u op maat gemaakt. Na levering kunt u de zuil direct gebruiken. Strakke witte zuil 100x20x15cm kan ook in het zwart geleverd worden het betreft nieuwe zuilen van een goede. Deze decoratieve zuilen, sokkels , pilaren, blokken worden gemaakt van mdf. De mdf-panelen worden in verstek gezaagd en verlijmd.


Vervolgens rondom gefreesd en geschuurd. Onder de zuil worden vilten meubelgeleiders gemonteerd.

De grootste collectie tuinsokkels hier! Witte sokkels en zuilen worden in eigen werkplaats gezaagd en in elkaar gezet. Tuinsokkels tegen de laagste prijzen.


Door de plaatmaterialen in verstek te zagen zijn er geen naden zichtbaar en kunnen wij een hoogwaardige zuil afleveren. Zuilen zijn vrijwel overal in binnenshuis te gebruiken. Vitrine - 80x40x180cm - witte sokkel - leggers de Retif : Gehard glas mm Met slot Op wielen Draaideuren vaste legborden Witte sokkel en glazen plafond Afmetingen: B. Rosa vitrinekast met sokkel wit en eiken decor.


Meubels voor jou en mij op hioshop. Je ontvangt meubels van een. Nee… Wij hechten véél waarde aan een persoonlijk contact met onze klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts