donderdag 19 december 2019

Trendhopper wandrek

Bekijk nu de nieuwste aanbiedingen. Ontdek nu de nieuwe collectie! Persoonlijk en deskundig Advies? Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen. Shop nu ook makkelijk online.


Laten bezorgen of gratis afhalen! Trendhopper nieuwsbrief ontvangen? Meld je direct online aan! Alle wandrekken vind je op beslist. Bestel simpel jouw rekken online.


De laatste wandrekken trends. Er wordt duidelijk in het winkelwagentje aangegeven wat de bezorgkosten zijn van je bestelling. Onze winkels, onze website, onze collectie: ze zijn eigentijdser en completer dan ooit.


Schrijf de eerste review over dit product. Te bezichtigen in de winkel. Het rek is voorzien van vier treden waarover u verschillende sfeervolle accessoires kan hangen. Een handig en decoratief item voor in elke woonruimte! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.


Combineer deze afmetingen met. Een sprankelende verlichtingsshop, de grootste keuze in accessoires en. Gecombineerd met ons unieke 1stoffenconcept en de uitgebreide tafelconcepten vind je hier zeker jouw droominterieur.


Trendhopper wandrek

De planken zijn leverbaar in verschillende trendy kleuren en absoluut een stijlvolle toevoeging in elke woonruimte! De kasten zijn zowel geschikt voor het opbergen van uw spullen als voor het presenteren van uw mooiste accessoires. Door de vele stijlen vindt u gemakkelijk een meubel die bij uw interieur past!


Daarnaast bent u voor een stoere houten wandplank of wandrek aan het juiste adres bij d-Bodhi! Wandplank of wandrek kopen? Een stijlvolle wandplank of wandrek gevonden die perfect aansluit bij uw persoonlijke woonwens? Kies uit 2producten vanaf € 150.


Canvas bloemen, Retro letterbor Siem wandrek en zwart metalen. En dat betekent tot augustus extra hoge korting op heel veel showroommodellen, korting op Urbans fauteuil en op alle banken uit de folder! En dat is nog niet alles want alleen tijdens de finale SALE geven we korting op alle Strada wandrekken , Lampenkappen, Flower stoelen en alle Malibu kasten!


Op deze pagina vindt u ons adres, contactgegevens, openingstijden en eventuele koopzondagen. Kom dan gezellig langs in onze vestiging of gebruik onderstaande gegevens. Het wandrek is ideaal als je extra opbergruimte nodig hebt en daarbij nog iets tegen de trouwloze indruk wilt doen, die van kale muren uitgaat. Het zwevende rek is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten.


Trendhopper wandrek

Er zijn diverse varianten van wandrekken te vinden in het assortiment van Leen Bakker. Kom eens langs in een van onze winkels bij jou in de buurt of bestel je wandrek op leenbakker. GAMMA biedt je diverse varianten van wandrekken en stellingkasten, in verschillende vormen en maten, zoals hout, zwart en metaal.


Heb jij jouw favoriete stellingkast of wandrek al gezien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts