woensdag 18 december 2019

Textielverf neon

Bestel simpel en snel jouw schoonmaak. Vind zwarte textielverf online. Textielverf geschikt voor katoen. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum.


Met Rico textielverf maak je jouw creatie pas echt uniek. De verf is gemakkelijk met een kwast aan te brengen op lichte stoffen zoals katoen. Met textielverf geef je kleding in een handomdraai een nieuwe look of fris je een vervaagde kleur weer op.


Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot kleding, maar kun je bijvoorbeeld ook een rugzak of kussen nieuw leven inblazen met kledingverf. Hiermee kun je lekker creatief zijn: een tie-dye print is helemaal van deze tijd. Maak iets moois met deze Neon UV textielverf.


Ideaal voor de razend populaire full moon party’s en glow in the dark themafeesten. Creeer je eigen UV T-shirt, pet of tas met jouw naam of logo erop! Deze verf geeft een zeer opvallend effect zowel overdag in zonlicht of onder UV licht in de avond. Fluor dekkende textielverf (Para Tela) is verkrijgbaar in felle kleuren. De kwaliteit van deze watergedragen verf kenmerkt zich vooral door een goede vloeibaarheid en hechting.


Hierdoor dringt de verf diep in het materiaal en ontstaat er een flexibel en natuurlijk resultaat. Deze heldere verf is lichtgevend onder blacklight. Wees de eerste om “ Neon textielverf – Set van 3” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Textielverf neon

Heeft een felle kleur in normaal licht Breng de textielverf aan op je kleding en laat het uur drogen. Denk hierbij aan de full moon party, glow runs, neon feestjes, etc. Voorheen zagen we vele mogelijkheden voor het laten oplichten van de huid of gezicht. Deze UV glow in the dark textielverf zorgt ervoor dat je je eigen lichtgevende creaties kunt maken op je eigen kleding!


Bijvoorbeeld : polyamide (nylon). Mengingen met polyester geven een lichter kleurresultaat. Ontdek de textielverf van DYLON en blaas je garderobe nieuw leven in, fris vervaagde kleding op of geef een ruimte een vleugje kleur. Meerdere aanbieders online.


Deze textielverf is geschikt voor technieken als zeef- en stempeldruk, airbrush enz. Neon UV textielverf op waterbasis, met elkaar mengbaar, waterverdunbaar, krachtige kleuren, schitteren lichtecht en weerbestendig. Alleen gebruiken op appretuurvrije, gewassen lichtgekleurde stoffen. My Style verf is acryl sjabloneerverf voor textiel op waterbasis. Afdekken met strijkpapier en 1-min.


My style verf dekt op donkere stof. Leverbaar in neonkleuren. Verzending: 1-werkdagen Dit product is beschikbaar in meerdere kleuren. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Hoge kwaliteit neon textielverf op.


Textielverf neon

In combinatie met textielverf is de textiel neon verf een echte uitblinker. Hier kun je dus je kledingverf met neon kleuren kopen. Artikelen tot van in totaal. ONTWERP JE EIGEN DESIGN ITEM MET UV PAINTGLOW TEXTIELVERF. Deze neon Uv glow textiel verf heeft een 2-in-functie.


Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T-shirt een leuk kleurtje geven? De textielverf geeft een langdurig kleurresultaat. Kies voor handwasverf en machinewasverf in een groot aantal kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts