maandag 16 december 2019

Zinken bakken

Of de bak die u wilt nergens te vinden is? Laat uw plantenbak door ons op maat maken. Wij leveren een complete plantenbank in elke gewenste maat. Bekijk meer ideeën over Melkbussen, Tuin mand en Tuin. De plantenbakken kunnen in verschillende materialen worden uitgevoerd.


Antieke zinken bak met klep en handvat.

Gemaakt van zink en heeft restanten van de originele verf. Super patine en in goede staat. De bakken zijn afkomstig uit een porseleinfabriek. Goten in een houten bak worden altijd op maat gemaakt. De houten bak moet worden opgemeten en vervolgens wordt er een zinken dakgoot ontworpen.


Wij kunnen ook langskomen om de goot in te meten en later te monteren. Een plant in een emmer of zinken teil geeft de plant een stoere uitstraling. Een plantenpot emmer is daarom uitermate geschikt op een stoer terras en met name groene planten komen er goed in uit.

Een zinken teil is daarnaast ook heel leuk voor een kleine terrasvijver of moerastuintje. Dus zoek je eens wat anders voor je plant? Deze kruiwagen is zowel gecoat als verzinkt.


De metalen bak is afgewerkt met een laagje zink , dit laagje houdt de kruiwagen mooi bij elk type weer. Het metalen frame is afgewerkt met een grijze premium coating. De inhoud van de metalen bak is liter, dit maakt de kruiwagen geschikt voor het vervoeren van spullen Ook door de nostalgische. Twee zware zinken bakken met handvat en gaatjes in de bodem, zodat je er een plant in kunt zetten. Zinken bakken 31cm x 37cm x 52cm.


Industriële zinken stapelbakken. Decoratieve zinken bakken. Deze zinken bakken zijn decoratief te gebruiken in de tuin als plantenbak of als opbergbak in de woning of keuken.


Wij hebben een groot aantal van deze zinken bakken op voorraad. Mooie antieke bronzen jardiniere in zeer goede staat binnen bakje is van zink. De zinken vergaarbak Leiden heeft een rechthoekige vorm.


De hoogte van de bak is 150mm, de breedte van de bak (excl. kraal) is 240mm en de diepte is 200mm (excl. kraal) Deze vergaarbakken kunnen worden vastgezet met loden siernagels. Kant-en-klare bakgoten compleet gesoldeerd. Elk type dakgoot tot meter lang.


Nog nooit was het zo eenvoudig om uw dakgoot te bestellen.

En niet alleen op je terras of balkon, een hoge zinken bloempot, een zinken bloembak vierkant of grote zinken bloembakken bijvoorbeeld staan ook perfect bij je voordeur. Zo voelen je gasten zich nog eens welkom! Ook kan je veel zinken bloembakken als kruidenbak gebruiken, voor al je favoriete kruiden.


Gelegen in het oude centrum van Rijswijk hebben wij inmiddels al generaties ervaring in het maken en leveren van in principe alle zink , koper en loodproducten op maat. Vele producten zoals vergaarbakken en afwijkende hemelwaterafvoeren worden volledig door ons zelf geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts