dinsdag 17 december 2019

Uitstortgootsteen met kraan

Vergelijk prijzen van kraan uitstortgootsteen. Bestel Direct Online op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het is vaak mogelijk om een los emmerrooster bij de uitstortgootsteen te bestellen.


Uitstortgootsteen met kraan

Naast uitstortgootstenen vindt u op deze pagina wasgoten met en zonder kranen. Wasgoten zijn door hun lengte geschikt voor scholen en bedrijven waar meerdere mensen tegelijkertijd er gebruik van kunnen maken. Door de diepte van de wasbak en de positie van de kraan is deze gootsteen ook heel gebruiksvriendelijk met emmers. Bij de uitstortgootsteen kunt u ook optioneel een.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Uitstortgootsteen met kraan

Een uitstortgootsteen is ideaal als extra gootsteen in bijvoorbeeld je bijkeuken of garage. Hierin kun je gemakkelijk een emmer vullen met water of je laarzen schoon spoelen. Met een uitstortgootsteen hoef je niet eerst naar je keuken te lopen en deze heeft daardoor veel praktisch voordelen. Houd je van een vintage look, dan kan een witte keramieke uitstortgootsteen ook uitstekend staan in je badkamer. Maak je set compleet met de benodigde sifon, afvoerplug, gewenste kraan en eventueel een rooster waar je de emmer op kan.


De muurplaat is niet ingebouw maar met schroeven op de muur vastgezet. Ik heb er ook lang over nagedacht inderdaa maar het is eigenlijk heel simpel. Ga rechtop staan, pak een emmer vast, maak een uitstortende beweging en meet de hoogte.


Bovendien garanderen wij veilig online winkelen met SSL-versleuteling. Het uitstortgootsteen van plaatstaal is een aanwinst voor garage of bijkeuken. Uitstortgootsteen wit 50x33xcm. De gootsteen is gemaakt van plaatstaal, 50cm breed en wordt geleverd met sifon, kraan , bevestigingsmateriaal en emmerrooster. De stoot rand bied extra bescherming en de bak is van volledig staal daardoor tegen een stootje.


Deze uitstortgootsteen van Plieger is een aanwinst voor uw garage of bijkeuken. Geleverd binnen tot werkdagen. Mooi design en praktisch tegelijk! Met of zonder emmerrooster?


Uitstortgootsteen met kraan

Het is mogelijk om een uitstortgootsteen te kopen waar een emmerrooster bij zit. Dit plateau is bedoeld om de emmer op te zetten. Op deze manier is het niet nodig om je vieze gieter of emmer in de wasbak te zetten.


Bevestig makkelijk zelf op de gewenste hoogte. Deze Plieger uitstortgootsteen draagt nog wat extra bij aan het comfort van uitstortgootstenen door zijn ingebouwde gaten. Handig in je (bij)keuken of garage. Deze gaten maken het mogelijk om de uitstortgootsteen eenvoudig op te hangen en eventueel te verplaatsen. De Plieger uitstortgootsteen is daarnaast gemaakt van plaatstaal en gaat daarom tientallen jaren mee.


Op zoek naar een Alape Stahlform 5uitstortgootsteen met blauwe rand 50x33cm wit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts