maandag 9 december 2019

Textielverf tube

Textielverf van alle merken op beslist. Vind zwarte textielverf online. Meerdere aanbieders online. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum.


De nieuwe formule van Dylon wasmachine textielverf werkt nu nog eenvoudiger.

Verjaardagskalender Maandkalender Weekkalender prikbord kopen planbord hangmappen stabilo stiften klembord Xoomy Flipover. Hij laat voorbeelden zien van textiel dat geverfd is met Dylon textielverf op de handwas. Set van tubetjes textielverf om je kleding, schoenen of tassen mooi mee op te pimpen.


De verf is permanent en niet uitwasbaar (handwas geschikt). Zachte tubes met doseerpunt voor het eenvoudig en schoon aanbrengen van de verf. Met deze textielverf maak je de mooiste 3D effecten op jou eigen textiel! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Met de textielverf van SES in verschillende trendy kleuren kun je ook mooie versieringen op textiel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Beschilder bijvoorbeeld een tas of schoenen met de textielverf.


Zorg wel voor beschermende kleding, zodat de verf niet op de verkeerde plek terecht komt. Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T-shirt een leuk kleurtje geven? Met textielverf ziet jouw kleding er weer als nieuw uit. De textielverf geeft een langdurig kleurresultaat.


Kies voor handwasverf en machinewasverf in een groot aantal kleuren. Bestel simpel en snel jouw schoonmaak. Toon je creativiteit voor jezelf of ontwerp leuke T-shirts voor of met je vrienden en vriendinnen.


Ook deze tubes hebben weer het bekende balpen-puntje. Dit is eenvoudig te verwisselen. Omdat deze tubes iets voordeliger zijn is de prijs van deze tubes dan ook aangepast. Door de spitse kop van de tube zijn gedetailleerde tekeningen of teksten met gemak aan te brengen op T-shirts, petten, tassen, etc.


Je maakt direct de fraaiste lichtgevende kunstwerken op textiel. Ook ideaal voor stoffen die niet in de wasautomaat mogen, zoals wol en natuurzijde. Dylon textielverf in de handwas Dylon handwas textielverf is geschikt voor het verven van kleinere stukken van natuurlijke weefsels.

Wol en zijde geven een lichter resultaat. DYLON brengt geen schade toe aan je wasmachine. Omdat DYLON een textielverf is, kunnen rubberen onderdelen zoals een deurrubber mogelijk licht vlekken. De vlekken hebben geen invloed op de volgende wasbeurten. We adviseren om de instructies op het pakje te volgen en de wasmachine na het verven te reinigen met een apart (leeg) wasprogramma op 40°C.


Ontdek het assortiment van DYLON om je garderobe te vernieuwen, vale kleuren op te frissen of een kleuraccent toe te voegen in je woning. Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts