vrijdag 17 oktober 2014

Alabastine extra allesvuller

Allesvuller tegen lage prijzen. Bestel hier klusaccessoires online. Alle merken Klusaccessoires. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online.


Indien nodig plakt u de hoeken, plinten en zijkanten van de te verven muur goed af met tape. Je kiest hiermee altijd voor een spiegelglad eindresultaat. Het product is gebruiksklaar en schroef-, spijker-, en boorvast. Door de lichtgewichtformule is dit vulmiddel ook ideaal voor verticale reparaties.


Alabastine biedt je het ideale. Is de allesvuller nog niet helemaal één met de onderliggende laag, dan kun je deze hiermee mooi afvlakken. Dit vulmiddel heeft een uitstekende hechting op alle houtsoorten, is schroef-, spijker- en boorvast en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bescherm je handen tijdens het werken met een paar flexibele handschoenen.


Alabastine extra allesvuller

Draag een overall om te zorgen dat je geen allesvuller op je kleding krijgt. Alleen in de bouwmarkt te koop. ALABASTINE Extra allesvuller hout 5ml. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Product direct uit de pot verwerkt worden. Voor een extra glad resultaat, afwerken met een vochtig plamuurmes. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Alabastine extra allesvuller

De levertijd van dit product bedraagt 2-werkdagen. Slijtvast, universeel pasta, voor een spiegelglad resultaat, vul- en reparatiemiddel op basis van polymeer dispersie voor. Krijg ook voor een direct een spiegelglad eindresultaat.


Dit unieke multifunctionele vulmiddel vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten. De grootste online verfleverancier van Nederland. Naast steen en beton hecht dit product ook uitstekend op bijna alle andere ondergronden. Bijvoorbeeld baksteen, steen, pleister en beton.


Alabastine extra allesvuller

Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden en plastic en metaal. Deze heeft vrijwel dezelfde eigenschappen, maar is snel droog. Deze allesvuller is geschikt voor het vullen van kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Wij bieden je namelijk een uitgebreid assortiment verfproducten tegen een aantrekkelijke prijs.


Elke aankoop vanaf € 5- wordt gratis bij je thuisbezorgd. Als je bijvoorbeeld een muur wilt verven met een latex verf moet je dit goed voorbereiden. Het ligt eraan hoe de staat van de muur is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts