woensdag 8 oktober 2014

Hangende planten binnen

Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Bloemen verstuur je laten bezorgen via Greetz. Bezorgd waar en wanneer jij wilt. Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart.


Wie vrerras jij via Greetz? Al jaar het grootste online tuincentrum!

Online bestellen = razendsnel in huis! Deskundig advies van echte plantspecialisten. Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.


Deze plant heeft blaadjes met een apart printje erop. De takken van de plant kunnen flink groeien, waardoor je een erg mooie hangplant krijgt. We zien hem op deze foto in een pot staan, maar hangend zal hij nog beter tot zijn recht komen!


Ook deze peperplant is makkelijk te verzorgen. Dit soort planten laten zich gemakkelijk plaatsen bovenop een kast, bevestigen aan een wand of met zelfs met kettingen of touwen aan het plafond.

Hangplanten zijn sfeervolle planten die op ooghoogte opvallen. Door de hangende uitlopers wordt een hal of overloop toch op een leuke manier opgefleurd. De perfecte toevoeging aan je groene verzameling: hangende planten.


Doe als de Britten en haal hanging baskets in huis, voor buiten én binnen. Available in different sizes and varieties! Show your plants some love with this modern, vintage-inspired macrame plant hanger. Precies: heb je buiten geen ruimte, dan moet de tuin maar naar binnen komen! Dit kun je het beste doen door een verticale tuin binnen aan te leggen, aangezien het meestal ook weer niet de bedoeling is dat de binnentuin veel ruimte in beslag neemt.


Hier vind je praktische en creatieve ideeën om zelf een verticale tuin binnen aan te leggen. Luchtzuiverende planten zijn perfecte kantoorplanten of slaapkamerplanten die bijdragen aan schonere en frissere lucht. Een plant hoeft niet altijd op de grond te staan en kostbare ruimte in te nemen. Met deze kleine hangende plantenbak kunnen ook kleine ruimtes een groene decoratie krijgen. Dit minimalistische ontwerp geeft een prachtige touch aan elk interieur, of dit nu binnen of buiten is.


Een andere aanrader is om hangplanten op een kast te plaatsen, Zo kun je de stengels en bladeren mooi langs de hoek of zijkant van de kast draperen. Benieuwd naar de klantervaringen van Plantje. Haal groen binnen met kamerplanten. Met kamerplanten geef je niet alleen je eigen sfeer aan je interieur of werkplek, maar haal je ook buiten een beetje binnen. Wist je dat een groot aantal planten luchtzuiverende kwaliteiten hebben?


Ideaal voor je huiskamer of werkplek.

Gratis bezorging vanaf €50! Kies je bezorgdatum, ook op zaterdag. De erwtenplant is bijvoorbeeld een plant die je vaak terugziet in hangende plantenbakken, maar ook niet- hangende planten zoals de cactus vullen steeds vaker hangende plantenbakken.


Ons volledige assortiment hangende kamerplanten vind je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam, dus kom vooral eens langs! Breng je huis tot leven met mooie planten voor binnen en buiten. Bij IKEA vind je zowel echte planten als kunstplanten. Heb je geen groene vingers? Dan zijn kunstplanten een goede optie.


Planten maken ons rustig en terwijl we ze verzorgen, staan we stil bij het hier en nu. Buiten een aantal silhouetten valt er weinig te beleven maar er zijn uitzonderingen. Een aantal vaste planten , heesters en bomen stelen nu de show en geven een gekleurde touch aan het maagdelijk landschap.


De hangende tuin of te wel de plantwire is een echte eyecather voor de entree of wachtruimte van je bedrijf. Het is een zuil van planten van het plafond tot aan de grond. Hangende tuin, had jij hier al eens eerder over gehoord?


Deze hippe bloempot hanger is zwart en heeft een gaaf patroon. Deze hangende bloempot is voorzien van leren draden en met een ophang oog. De maten van deze te gekke bloempot die je op kunt hangen is H10cm en de diameter is 16cm, het leren koord is 55cm.


Plantenzakken koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts