donderdag 2 oktober 2014

Waterornament schalen

Waterornamenten in alle soorten. Scherpe prijzen en gratis geleverd. Wanneer u de schalen boven elkaar plaatst zal er een waterval ontstaan, waarbij u kunt kiezen om de waterval te laten uitmonden in uw vijver of in een opvangbassin. Let op: het gaat hier niet om het complete Nova Scotia waterornament , maar enkel om de losse schalen.


Waterornament schalen

Deze drie losse schalen van het Nova Scotia waterornament zijn gemaakt van het lichte materiaal terrazzo in een a. De uitmonding kan plaatsvinden in uw vijver of door middel van een opvangbassin (niet bijgeleverd). Het stromende water werkt kalmerend en is nog lekker voor vogels ook! De schalen hebben een doorsnede van 3 en cm. Met een waterornament zoals een fonteintje of waterval creëer je een bijzondere sfeer in je tuin. Je kan kiezen voor een waterornament met pompje of met waterreservoir.


Ornamenten met pompje zijn speciaal voor vijvers gemaakt. Ze pompen het water omhoog uit de vijver, wat vooral bij visvijvers handig. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt water mee in de ornamenten.


Waterornament schalen

Er zijn talloze verschillende ornamenten, waaronder fonteinen, waterval, waterschaal of een combinatie hiervan. Een waterornament of waterpartij zorgt voor een zeer levendige en sfeervolle tuin. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod!


De waterschalen worden met de hand gemaakt. De tijdloze ronde vormen passen in elke soort tuin. Door de duurzaamheid van het materiaal hebben deze schalen een lange levensduur. Daarom geven wij drie jaar garantie op dit mooie product. Een stijlvolle en veilige waterloop Creastone levert complete sets voor een stijlvolle en rustieke waterloop.


Koop waterornament met drie schalen Acqua Arte set Branson goedkoop online bij Tuingoedkoop. Geef uw tuin extra sfeer met onze originele waterornamenten. Mijn naam is Bram Pape, ontwerper en eigenaar van Creastone. Vanuit mijn passie voor water en mooie vormen, ontwerp en maak ik tijdloze waterornamenten , waterschalen en tuindecoraties die passen in elke tuin.


Wanneer je tuin compleet is, ben je vaak nog niet tevreden. Er missen wat accessoires of decoraties. Zet dan iets speciaals neer, wat sfeer geeft aan jouw tuin! Wat is een waterornament nou eigenlijk?


Kort gezeg het is een kleine tuinfontein. Zo kunt u kiezen voor een fontein, een waterval of een combinatie van deze twee. Ontdek ons ruim aanbod waterornament.


Bij ons vindt u alleen unieke, handgemaakte waterornamenten. Zelf ontworpen en gemaakt op Nederlandse bodem van natuurlijke grondstoffen. Door onze jarenlange ervaring leveren wij altijd én alleen de beste kwaliteit waterornamenten. Dat is waar we trots op zijn!


Unieke, handgemaakte waterschalen voor tuin en vijver. De onderste terracotta schaal dient als waterbassin, waardoor deze zonder ingraven geplaatst kan worden. Met dit waterornament kunt u eenvoudig een waterval creëren bij uw vijver. Wordt als complete set gelever inclusief pomp en meter slang. Voor een waterornament heb je een waterreservoir in je tuin nodig.


Als vijverliefhebber heb je deze natuurlijk bij de hand en plaats je een waterornament in of bij je vijver. Eventueel kunt u ook los een pomp voor uw waterornament kopen. Ook voor de wat strakkere tuin kunt u bij ons terecht door een watertafel of schaal van CorTenstaal of van Aluminium aan te schaffen. Weet u welke waterpartij u wilt hebben? De charme van een waterornament is te vergelijken met die van een terrasvijver, hoewel het ornament vaak iets subtieler in grootte is.


Iedereen weet wat voor een sfeervolle toevoeging een waterval kan zijn aan een tuinvijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts