woensdag 8 oktober 2014

Barth lijsten

Uw Product is Altijd op Voorraad! Lijsten in alle kleuren en materialen. Deze verdeelt het gewicht van de lijst gelijkmatig over de eucalyptus achterwand. Dat is te zien aan de stijlvolle afwerking en de zichtbare details, zoals de perfect in verstek gezaagde frames.


In combinatie met de moderne lijstenmakerij aan de Noorder Esweg in Zuidwolde (Drenthe), kun je hier terecht voor een divers aanbod lijsten en wissellijsten in diverse soorten, merken en formaten.

Ruim assortiment Aluminium staaflijsten CLARK by Larson-Juhl en Nielsen. Meer dan veertig soorten profielen en over de zestig verschillende kleuren. Wissellijsten die u aangeboden worden op standaard formaten en op afwijkende formaten.


We creëren, onderhouden en inspecteren installaties in alle soorten gebouwen. BARTH INSTALLATIETECHNIEK. Als je een maatwerk lijst kiest, kunnen we op elk gewenst formaat lijsten laten maken.


We kunnen bovendien alle profielen tot op de millimeter nauwkeurig bestellen, met verschillende glassoorten en passe-partouts in alle kleuren.

We kunnen ook lijsten verdiepen, meerdere passepartouts over elkaar leggen of een lijst in een gewenste kleur spuiten. Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze aluminium lijsten en wissellijsten online. Elke dag weer bewijzen onze medewerkers dat hun liefde voor techniek in combinatie met klantgerichtheid de meest tevreden klanten oplevert.


Een Baklijst is een lijst waar je een canvasdoek of fotopaneel in kan plaatsen voor een ruimtelijk en zwevende uitstraling. Hier kunt u terecht voor al uw inlijstwerk. Een Baklijst wordt een Baklijst genoem omdat het, zoals de naam dus al zegt, een vorm van een bak heeft.


Je kunt het in-te- lijsten object er als het ware inleggen en via de achterkant bevestigen met schroefjes of lijm. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Perfect afgewerkte houten en aluminium wissellijsten met een degelijk wisselsysteem.


Ideaal voor kunstenaars en fotografen die regelmatig willen wisselen en voor mensen die echt jarenlang plezier van hun lijsten willen hebben. Zo goed als nieuw Ophalen. Voor online bestellen van aluminium en houten wissellijsten en houten baklijsten. Naast wissellijsten, op maat te bestellen schilderijlijsten, fotolijsten en baklijsten, passe-partouts en diverse inlijstmaterialen, biedt beterinlijsten.


Barth staat van oudsher voor kwaliteit. Messing wissellijsten Barth. Alle lijsten met passe-partourt en glas.

Maten van groot naar klein: 82x6 72x6 67xen 57x(2x) cm. Daarom heeft u bij ons keuze uit diverse kleuren, stijlen en formaten. De lijsten zijn beschikbaar in diverse kleuren en formaten. De lijst is uitgevoerd met mm geslepen float glas, MDF achterwan bevestigd met draaiveren en hoekveren.


Mijlstraat te Boxtel en is actief in de branche Vervaardiging van overige artikelen van hout en van artikelen van kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels). Vanaf Aformaat zijn de lijsten achteraan voorzien van een 4-puntsophangsysteem. Dit gepatenteerde vierpuntsophangsysteem verdeelt het gewicht van de lijst gelijkmatig over de achterwand. Actief op het gebied van lijsten maken en het verzorgen van inlijstwerk. Je kunt dus gerust zeggen dat we weten waar we mee bezig zijn.


U kunt bij ons terecht voor al uw lijst - en inlijstwerk. Onderscheid door gebruik te maken van de beste materialen. In het mooiste gedeelte van Noord-Holland vindt u een zeer uitgebreide collectie moderne kunst: schilderijen, zeefdrukken, beelden en een uitgebreide collectie lijsten. Al jaar is het oorspronkelijke Apeldoornse bedrijf Vogel actief op gebied van lijsten en kunst. In de lijstenshops van Vogel in Apeldoorn en Zutphen zijn lijsten op maat verkrijgbaar.


Door de jaren heen heeft Vadia een eigen visie in lijsten ontwikkeld: Alles in lijsten , snel geleverd met een groot bedieningsgemak. Om eenvoudig de juiste lijst te vinden zijn de houten profielen in vier categorieën ingedeeld met elk zijn kenmerkende eigenschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts