woensdag 15 oktober 2014

Leuke strandtas

Een hippe strandtas mag niet ontbreken in je zomergarderobe! Vergelijk ruim strandtassen! Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen.

Altijd korting op je basisverzekering. Veel ruimte is ook fijn want er moet natuurlijk ook een strandlaken in. Een trendy strandtas maakt je beachklook compleet. Maar niet alleen voor het strand zijn deze tassen geschikt.


Ook voor een dagje shoppen kun je deze tassen goed gebruiken. Perfect voor een dagje naar het strand of een picknick. Strandtas Hasta La Vista is een hippe boho strandtas.

Zonnebran zonnebril, strandhanddoek, kleine handdoek, frisbee, waterflesje, een goed boek, tijdschriften, bammetjes, extra ondergoed en vest voor de terugreis… Wauw, wat moet je toch veel meenemen naar het strand. En hoe zeul je dat allemaal mee naar de zee? Juist: in een van deze leuke strandtassen.


Ben je op zoek naar een hippe strandtas ? Bij ons vind je de leukste strandtassen in uiteenlopende stijlen. Klassieke gevlochten tassen, canvas tassen met print, gestreepte strandtassen in marine look, tassen met franjes, roundie bags en trendy tassen in Ibiza stijl. We hebben de mooiste strandtassen voor je verzameld. Met een strandtas van Bulaggi, Barts of SUITSUIT geef je jouw beach outfit een vrolijke touch.


Ook Becksondergaard en Rains nemen regelmatig leuke , trendy strandtassen in hun collectie op. En als het weer geen stranddag toe laat, gebruik je jouw strandtas gewoon als handige shopper. Bij The Little Green Bag vind je altijd een strandtas die bij.


Alle tassen zijn ingezet met leuke gekleurde pailletten afgewerkt met stevige leren hengsels. Makkelijk te stylen op basic of chic… Leuk voor een dagje on the beach maar ook erg handig als big shopper. Je wilt dan natuurlijk ook je boek, zonnebril, beurs en dergelijke meenenemen en hier komt de strandtas goed van pas.


De strandtas is niet alleen functioneel maar kan ook je outfit maken of breken dus zorg ervoor dat je bij iedere bikini een matchende strandtas hebt.

Welke merken bieden leuke strandtassen aan? Ga voor klassiek en kies een gevlochten exemplaar of ga voor een tas in bobo-stijl en kies voor een canvas tas met print. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Life is better at the beach! Leuke strandtas aangeboden in Diversen te Koop Aangeboden en Diversen op Koopplein. Deze workshop kost € 3- incl. U kan de tas verstellen in verschillende maten. De afmetingen van de strandtas bedragen de volgende maten: 40x50x19cm.


Vind de beste selectie leuke strandtas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit leuke strandtas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een strandtas is daarom vaak gemaakt van riet, canvas of polyester. Het is handig om voor een strandtas te kiezen die behalve een groot vak ook een aantal kleine opbergvakjes heeft.


Op zoek naar een grote schoudertas, shopper, rugtas of strandtas ? Een uitgebreid aanbod grote damestassen, trendy modellen en actuele mode kleuren. Wilt u een kleinere dames tas? DamestassenZo is DÉ online winkel op het gebied van fashion.


Wij hebben een groot assortiment aan natuurlijk dames tassen waaronder de bekende merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts