maandag 27 oktober 2014

Broderie kant

Bekijk direct alle aanbieders en vind de laagste prijs! Bestel kanten mode bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Broderie kant wordt per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt leveren we dit uiteraard zo veel mogelijk aan één stuk.

De opmaak varieert per dessin. Meestal heeft broderie kant een opmaak van meter of 1meter. Als u dus meerdere meters bestelt kan het zijn dat we dit in stukken moeten leveren. Kant , voordelig fournituren en aanverwante producten online bij Fournituren.


Ons broderie kant is gemaakt van 1 katoen. Ook voor het verfraaien van baby artikelen zoals lakens is het uitermate geschikt. Het is leuk om baby artikelen mee te verfraaien of kledingstukken.


In vergelijking met normaal kant kent broderie kant vaak meer reliëf en kleur.

De meest gebruikte kanten zijn kloskant, broderie kant en nylon kant. Tevens zijn er nog de exclusievere soorten kant , zoals de Valenciennes kant en de zogenaamde 3D kant. Een kant die aan twee zijden een gelijk dessin heeft noemen we entredeux kant.


Deze prachtige Essenza dekbedovertrekken met kant en broderie lijken zo van een brocante marktje uit Frankrijk te komen! Luxe dekbedovertrekken met kant en broderie. Een dekbedovertrek met broderie en kant kan ook luxe en weelderig ogen.


Je kunt er eenvoudig een chique hotelsfeer in de slaapkamer mee creëren. Prijs en voorraad is per meter. Ook leverbaar in de kleur zand. Groothandel in broderie, kant en elastisch band. Afwijkende openingstijden: Van dinsdag december 12:uur tot en met woensdag januari zijn we gesloten.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Deze vorm van versiering is al ontzettend ou er zijn zelfs borduursels terug gevonden uit de 3e eeuw voor Christus. Omdat geweven stoffen aan de knipkant rafelen, moet je die kanten afwerken met een zigzag- of overlocksteek. Als u wilt kunt u zelfs minder dan een hele meter bestellen.


Dit kunt u doen door een cijfer achter de komma in te vullen. Vrijwel alle broderie stoffen zijn altijd op voorraad. Maar broderie kant kan ook gebruikt worden als stof voor een mooie, luchtige dames blouse.

Daarnaast wordt de katoenen broderie stof ook gebruik voor decoratieve uitingen. Vind de beste selectie broderie kant fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit broderie kant voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een broderie dekbedovertrek vind u bij Fijn. De collectie broderie dekbedovertrekken bestaat uit kwalitatieve stoffen en voorzien van een aantal unieke afwerkingen, zoals kanten bewerking en ambachtelijk geborduurd. Omdat het iedere keer loslaat van de onderkant van je matras?


En je daardoor dagelijks koude voeten heeft in het holst van de nacht? Dan is dit dekbedovertrek van Fancy Embroidery iets voor jou! Het dekbedovertrek is namelijk een extra lang en heeft zel.


Kant wordt toegepast in kleedjes en in losse stukken. Het resultaat wordt vaak ingelijst of op een andere manier achter glas gezet. Vroeger werd kant veel in zowel dames- als herenkleding gebruikt.


Kant werd gebruikt voor kragen en manchetten, langs de zomen van jurken, in doopjurken etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts