donderdag 16 oktober 2014

Goedkope schaaltjes

Shop nu jouw kom met korting. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Gratis verzending vanaf €30! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Vergelijk snel ticketprijzen van honderden maatschappijen. Een kom ontbijtgranen of een etentje bij kaarslicht, servies gebruik je elke dag. Je dekt de tafel zoals jij dat wilt.


Na gebruik zet je de borden, kopjes en schaaltjes gewoon in de vaatwasser. Klaar voor het volgende ontbijtje of etentje. Schaaltjes voor elk gerecht.

De ene voor nootjes, de andere voor kaas en nog één voor fruit. Voor elk gerecht heb je een speciale schaal. Denk bijvoorbeeld aan een saladeschaal, een fruitschaal of een amuseschaaltje.


Het leukste is natuurlijk om kommen en schalen te hebben die bij elkaar passen. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Deze merken zijn gerenommeerd en maken alleen hoogwaardige kwalitatieve kommen en schaaltjes. Doordat wij groot inkopen, kunnen wij de kommen en schaaltjes wegzetten tegen zeer voordelige prijzen.


Hierdoor heb je altijd voor een scherpe prijs je gewenste kommen en schaaltjes in huis. Kartonnen schaaltjes een alternatief voor de bekende A bakjes. De gevormde schaaltjes worden veel gebruikt voor diverse snacks en etenswaren.


De kartonnen schaaltjes zijn verkrijgbaar als platte uitvoering, maar ook licht geschulpt. De geschulpte schalen zijn voorzien van een kunststof laag om doorvetten te voorkomen. Koop online de beste merken!


Een schaaltje uit de servies serie Porto, in de kleur zwart. Servies Porto is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en heeft organische vormen.

Het is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor ieder onderdeel er anders uitziet en hierdoor uniek is. Goed én goedkoop : Kwantums servies en bestek. Ook alles voor jouw keuken vind je bij Kwantum. Van koffiekopjes tot schaaltjes en van wijnglazen tot complete serviessets.


Je koopt jouw keukenspullen en keukenaccessoires gegarandeerd voor een superscherpe prijs, zoals je van ons gewend bent. De Goedkoopste disposables van Nederland! Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs!


Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Goedkope plastic, aluminium of kartonnen Schalen nodig? Doorzichtige schalen, zwarte schalen, kartonnen schalen en overige schalen voor dumpprijzen! Of je nu een schaaltje nodig hebt om ’s ochtends je yoghurt met muesli te kunnen eten of op zoek bent naar een grote schaal waarin je tijdens het avondeten de sla kan serveren: met ons uitgebreide assortiment schalen heb je voor al je eetgewoontes de juiste schaal in handen. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.


Japanse of chinese kleine schaaltjes kommetjes. Bekijk ook onze overige advertenties of kijk op d. Wegwerpservies is ideaal voor feestjes, een picknick of op vakantie. Wanneer je wegwerp servies wilt kopen is het handig om goed op te letten hoeveel je koopt. Divers assortiment aan kleine schaaltjes en kommetjes. Sausbakje of juist voor een klein bijgerecht.


Alle kleuren en maten verkrijgbaar. Kleine tapas schaaltjes zijn essentieel bij het organiseren van zo’n tapasavond. Xenos heeft een ruim aanbod aan kleine en grote schalen.


In ons assortiment tapasservies vind je al veel leuke schaaltjes , maar wellicht vind je bij kommen en schalen ook wat geschikte modellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts