woensdag 15 oktober 2014

Formido vloerlamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Duizenden lampen op voorraad. Uit de stabiele basis vertrekken vijf gebogen armen vanuit het midden van de lamp naar de kappen.


Goedkope vloerlampen (ook vaak staande lampen genoemd) koop je bij Kwantum.

Je vindt ze in diverse stijlen, kleuren en soorten. Ga bijvoorbeeld voor een industriële vloerlamp , moderne rechte staande lamp of opvallende driepoot vloerlamp. Natuurlijk kun je ook voor een vloerlamp met leeslampje bij ons terecht.


Stoere vloerlamp met industrieel karakter! Deze hoge vloerlamp (0m) heeft een open frame van metaal in een matte, zwarte uitvoering. In het midden van het frame is een lichtpunt geplaatst.


Om het open karakter zo mooi mogelijk weer te geven in combinatie met de juiste sfeer adviseren wij u het gebruik van een heldere led lichtbron.

U bent met een vloerlamp dus een stuk flexibeler dan bijvoorbeeld een hanglamp. Een stopcontact is voldoende om uw nieuwe stalamp in gebruik te nemen. De vloerlamp is veelal voorzien van een ruim snoer en een voetschakelaar, met of zonder dimfunctie. Praktische vloerlamp voorzien van dimbare led verlichting.


Deze functionele vloerlamp bestaat uit een stalen armatuur en is voorzien van twee verlichtingsmogelijkheden. Een vloerlamp is een staande lamp waarmee je bij uitstek kunt spelen met stijlen, effecten en lichtval. Met vloerlampen kun je dus echt jouw persoonlijk stijl laten zien. Kies voor een vloerlamp met een strak design voor een moderne look.


Vloerlampen kopen bij Karwei. Of kies juist voor een decoratief design om de lamp extra op te laten vallen. Retro vloerlamp voorzien van een trendy beton-look. Stoer, met een knipoog naar vervlogen tijden.


Om de lamp een geleefd karakter mee te geven is er een white-washed laag aangebracht over het beton. Deze vloerlamp heeft een betonnen uitstraling maar is echter gemaakt van metaal. Praxis: alles voor iedere klus.

Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Resultaten van zoekmachines!


Staande lampen zijn niet alleen functioneel, maar creëren ook sfeer. Plaats staande lampen en vloerlampen als extra verlichting in elke ruimte in huis. Zet bijvoorbeeld een stijlvolle staande lamp naast de bank of in een hoek van de kamer die je gezellig wilt aanlichten. Voor een nieuwe vloerlamp hoef jij niet langer te zoeken. Met het ruime assortiment van home24.


Gratis verzending vanaf €2- dagen bedenktijd veilig achteraf betalen algemeendeze tripod vloerlamp is er perfect voor ge. Dit is een groot voordeel, omdat je de lamp op deze manier constant kunt verplaatsen. Dit zorgt er voor dat je er veel meer kanten mee op kunt dan met bijvoorbeeld een wandlamp. Verlichting is één van de eerste behoeften in huis. Verschillende soorten verlichting zorgen samen voor optimaal en sfeervol licht.


Niemand zat te wachten op weer een hanglamp of plafondlamp, waarvoor een extra stroomaansluiting aan het plafond gemaakt moest worden. En als het gaat om een tafel van bovenaf te verlichten met een vloerlamp , zoals anders alleen mogelijk is met een hanglamp, dan mag de vloerlamp niet in de weg staan. Ga je binnenkort vloerlampen kopen, dan ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Wil je zelf de sterkte van het licht regelen, dan is de vloerlamp met dimmer iets voor jou. Door aan de dimmer te draaien, laat je het licht feller of juist zachter worden.


Hierdoor is een vloerlamp met dimmer ook goed als leeslamp te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts