donderdag 9 oktober 2014

Plaid 240x220

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Plaid 240x220

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Verzending vanaf €in uur. Groot genoeg om samen met je partner of kinderen heerlijk onder te kruipen tijdens koude momenten. De plaid is gemaakt van 1 polyester en heeft een lichtgrijze kleur.


Plaid Niek XXL is een heerlijk warm en superzacht plaid. Avondjes thuis op de bank worden nog knusser met plaid Niek. Verkrijgbaar bij Leen Bakker!


Plaid Veerle XXL staat garant voor vele gezellige avondjes op de bank. Plaid Kyra is groen en heeft een afmeting van 240x2cm. Deze plaid heeft een moderne look en is gemaakt van 1 polyester.


Met dit warme dekentje zit of ligt u nog comfortabeler op de zetel. Met woonaccessoires brengt u sfeer in huis! Maak uw huis gezellig met deze zachte en stijlvolle plaid.


LARS XL PLAID 220x2oud roze Zeer grote warme plaid voor de koude wintermaanden. Een echte feelgood- plaid met paisleypatroon in vrolijke kleuren. Beide kanten zijn gemaakt van hoogwaardig afgewerkt puur katoen en afgestikt met siernaden. De plaid valt zo licht dat u deze zelfs op zwoele zomeravonden zou kunnen omslaan.


Ligt u het liefst op de sofa als u wilt ontspannen? Ook dan kunt u onder de vrolijke paisleyplaid heerlijk. Plaid Lars XL heeft een passende naam gekregen want dit is de allerzachtste plaid in ons assortiment!


Door de lange lengte van maar liefst meter kun je je van top tot teen bedekken of er met zijn tweetjes onderkruipen. Ook een mooie aanwinst op je bank, hang hem bijvoorbeeld over de armleuning van je bank of fauteuil. Kies uit producten vanaf € 190.


De buitenkant is van fleece stof en de binnenkant van de bekende zachte teddy stof. Deze deken is zeer geschikt voor gebruik binnenshuis. Door zijn afmeting is hij groot genoeg om er lekker onder te kruipen.


We hebben plaids in verschillende kleuren en texturen en dekens waarin je je lekker kunt nestelen. Een kleedje maakt je interieur helemaal af. Heerlijk zacht en perfect als extra laag om onder te kruipen. Op zoek naar een Grijs Plaid ? Grijze Plaids koop je eenvoudig online bij bol. Grandfoulards en plaids : voordelig en zacht.


Bij Kwantum ben je aan het juiste adres! Ga bijvoorbeeld voor een grof gebreide plaid , fleeceplaid of plaid met leuke print. Plaids kun je voor allerlei doeleinden gebruiken en bestaan in verschillende soorten en maten. Ga dan voor een wollen plaid. Plaids van polyester zijn heerlijk zacht en katoenen plaids hebben een meer natuurlijke uitstraling.


Plaid 240x220

Voor kinderen zijn er vrolijke kinderplaids met filmhelden en figuren. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts