woensdag 22 oktober 2014

Opaal kleur

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Edelsteen kralen groothandel. Er is geen minimum order hoeveelheid.


Naast natuurlijk voorkomend opaal , wordt opaal op allerlei verschillende manieren vervaardig experimenteel en commercieel. Het resulterende materiaal is te onderscheiden van natuurlijk opaal door zijn regelmaat: onder vergroting is te zien dat de flarden van kleur in een patroon als van een hagedishuid of kippegaas zijn gerangschikt.

De steen is doorzichtig tot doorschijnend en heeft een glas- tot harsachtige glans. Gewone opalen , afhankelijk van de kleur , versterken het chakra van die kleur. Een opaal op het heiligbeenchakra versterkt de organen in de onderbuik, met name de organen van de voortplanting. Opaal kan stemmingswisselingen tijdens menstruatie en. Scheikundig, opaal is gehydrateerd silica, Soortgelijke kwarts.


Opaalglans betekent een spel van opaal kleur. Een spelen van kleur , vergelijkbaar met die van een opaal. Niet toestaan dat licht door.

Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Het fantastische kleuren spel van de Opaal weerspiegelt de wisselende emoties en stemmingen van de mensen. Vuur en water, de sprankelende beelden van de Boulder Opaal , de levendige lichtflitsen van Black Opaal of de zachte glans van Milk Opaal – opvallende contrasten kenmerken de kleurrijke wereld van deze fascinerende. Het kan mat opaak maar ook sterk iriserend zijn. Opaal is een beschermende en activerende steen.


Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel en creatief. Vaak kunnen veel van deze kleuren meteen worden gezien, veroorzaakt door interferentie en diffractie van licht. De opaal is de nationale edelsteen van Australië.


Volgens de oorspronkelijke inwoners van het lan de Aboriginals, ontstonden de kleuren van de opaal toen er een regenboog op aarde neerstortte. Opalen komen voor in verschillende varianten, denk hierbij aan de Vuuropaal, Meso Opaal , Welo opaal en de Lightning Ridge opaal. De kleuren van de opaal kunnen varieren van wit tot geel en van licht blauw tot donkergrijs.


Als je op zoek bent naar een opaal juweel met jouw favoriete kleur , kijk dan gerust op Juwelo. Ook kunnen opalen kleurloos zijn, doorschijnend of juist ondoorzichtig. De vuuropaal dankt zijn naam aan de oranje kleur. Van alle soorten opaal zijn de edelopalen favoriet vanwege de kleurrijke uitstraling.


Rug-,vleugeldek en armpennen.

Mat zilvergrijs iets lichter dan de opaal wildkleur. Licht beige met grijsblauwe waas. Stuit en bovenstaartdekveren. Donker grijs met bruine waas. Grijs met lichte bruine waas.


Helder zilvergrijs met blauwe waas iets lichter dan bij de Opaal wildkleur. De 95mm opalen globe gloeilamp is de midden maat uit ons assortiment. Met zijn witte glas zorgt de gloeilamp voor een rustig en sfeervol warm licht. Deze lamp is een must voor het oog en behoeft hierdoor geen armatuur. Helder grijs iets met hamertekening maar lichter dan de kop.


Hij is doorschijnend tot opaak en heeft een witte lichaamskleur. De Welo- opaal heeft neonachtige kleuren en veelzijdige patronen op een meestal witte lichaamskleur, sommigen zijn echter ook geelachtig of barnsteenkleurig. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


Opaal sieraden online bestellen bij My Unique Style. Andes opaal is goed voor hartklachten en stimuleert dagdromen. Sieraden met edelstenen zijn er veel te vinden in onze webshop, zo ook sieraden met opaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts