donderdag 30 oktober 2014

Deco sauna

Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Sicher dir eine der letzten Schalen - wenn sie alle sind gibt es keinen Nachschub mehr. Aktuell nur noch verfügbar. It has become synonymous with rest and relaxation combined with style, ambience and Art Deco.


Deco sauna

Imagine yourself in another world and experience the ultimate sauna feeling. Modesty has no place at this highly respectable sauna , where you get down to the altogether in mixed company. Niet heel groot maar een fijne oase in de drukke stad. Sauna Deco is a small spa in a unique place and with a. Het is er meestal vrij rustig.


In de winter is het in de gangen een beetje koud. Benieuwd naar onze acties? Bij binnenkomst waan je je meteen in een andere wereld en de sauna voorzieningen zijn uitstekend.


Deco sauna

Op een unieke locatie van zeshonderd vierkante meter aan de Herengracht in de Amsterdamse grachtengordel kun je genieten in een sfeervolle omgeving. Zodra je binnenkomt waan je je direct in de wereld van de Parijse allure uit de twintiger jaren. Spa Deco is een familie sauna maar kinderen moeten begeleid worden door een volwassene.


Uit hygiënisch oogpunt is badkleding niet toegestaan. Douchen is verplicht alvorens de baden, sauna ’s, stoombaden en andere faciliteiten te gebruiken. Sauna deco is een kleine sauna waar je voor een snel bezoek voor heen kan gaan Maar als er meer dan mensen zijn dan is het al vol. De massage waren raar de vrouw liepoweg en ik wist niet als ik nou klaar was of nog niet.


Heerlijk relaxed alsof je ff weg bent in n kasteel. It was an overall very positive, affordable experience at a hidden gem of the city away from most tourists. Grote gebogen glas-in-lood ramen verzorgen een bijzonder decor rondom de centrale zitruimte en het dompelbad. Ontspannen en genieten in de authentieke sfeer van het Parijs uit de jaren twintig, dat kan bij sauna Deco. Openingstijden Deco Sauna BV Herengracht 1in Amsterdam.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Algemene sauna en wellness korting vinden. Toch benieuwd naar populaire acties bij een van de sauna ’s in Nederland. Hieronder vindt u diverse populaire en actuele acties waar u direct kunt profiteren van leuke kortingen. Deze Amsterdamse stadspa biedt je alles om een paar uur te ontspannen.


Aan de Herengracht, op minuten lopen van de Dam, zet je hier de stress even op mute en maak. Een e-mail versturen Website. Kleinschalig sauna - en wellnessresort gelegen in hartje Amsterdam.


Geniet van alle faciliteiten in prachtige art Deco stijl. Ook is er een beautysalon en een restaurant. Een dagje sauna bij SpaWeesp moet een feestje voor jezelf zijn waarbij je jezelf mag verwennen.


Deco sauna

Naast het onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten, hebben we vele heerlijke gerechten op de menukaart staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts