dinsdag 14 oktober 2014

Babykamer klein

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Grootste assortiment baby kamer. Niet iedereen heeft de luxe van een eigen babykamer.

In een hoek van de ouderslaapkamer is een kleine babykamer gerealiseerd. Lonneke vertelt: Heel graag laat ik je onze ieniemienie babykamer zien. Pas hier wel mee op: hoe rommeliger de babykamer eruitziet, hoe kleiner hij lijkt. Je kunt daarom beter kiezen voor wat minder decoraties, dan ziet de kamer er netjes opgeruimd en gezellig uit. Een kleine babykamer hoeft helemaal geen beperking te vormen voor je inrichting.


Je moet er alleen wat beter op letten wat je wel en niet koopt. Als mama van een kleine vrolijke ‘peuter’ en als woonstyliste weet ik natuurlijk een heleboel van inrichten van een babykamer. Dit zijn mijn tips die ik graag met jou wil delen.

En zeker een ondoorzichtige. Deze babykamer werd geen traditionele babykamer maar werd een inbouwkast die getransformeerd werd tot een kleine babyhoek. Op deze manier kan je dus bijvoorbeeld in jouw slaapkamer een kast omtoveren tot een knusse babyhoek en heb je geen babykamer nodig.


Kijk mee naar deze leuke babykamer ideëen! Door gecombineerd gebruik te maken van meubels uit ons assortiment met handige accessoires creëer je een volwaardige babykamer in iedere ruimte. Ben je klein behuisd en verwachten jullie een baby?


Helemaal geen probleem om toch een mooie kleine babykamer in te richten. Gewoon een kwestie van slim omspringen met de beschikbare ruimte en creatieve oplossingen zoeken om toch zoveel mogelijk bergruimte te creëren. Klein huis, kleine babykamer. Wil je jouw baby- of kinderkamer gaan inrichten en ben je op zoek naar leuke en hippe accessoires die je zeker niet in elke babykamer tegenkomt?


Hoe richt je de babykamer bijzonder in. Het is heel makkelijk om de babykamer te druk in te richten. Een vrolijk behang met figuurtjes kan heel leuk staan, maar als je vervolgens de hele kamer gaat behangen, wordt het direct te druk. Ook als je veel kleine dingen overal hebt staan, oogt het heel druk en zelfs rommelig.


De truc zit ‘m in slim inrichten. Dat betekent niet een kolossaal ledikant met grote klamboe eromheen en een super sized commode. Maar je hoeft ook niet meteen aan heel kleine meubels te denken.


Het is natuurlijk wel lekker als je de ruimte hebt om je kind fatsoenlijk te verschonen.

Wat denk je dan van een opklapbare commode? Babykamer inrichten met 2WMN. Martine gaat binnenkort verhuizen en is hoogzwanger van haar eerste kindje. Voordat de baby komt moet er natuurlijk veel gebeuren!


In deze vlog laat Martine zien hoe ze haar perfecte babykamer inricht samen met IKEA. Remove filters Prijs filter — Pas toe Categorie filter PomPom Veer Regenbooghanger Sun Pas toe Toevoegen aan wenslijst Product toegevoegd! Het grote raam maakt de kamer licht, dus is gekozen voor een zachte aardetint om kleur in de kamer te brengen. Deze inrichting van een kleine babykamer is erg goed geslaagd. Naast de moderne stijl leent ook de Scandinavische stijl zich uitstekend om een kleine babykamer in te richten.


Dan kan je dus ook geen babykamer inrichten. Dat hoeft geen ramp te zijn, want het is ook een prima oplossing om een babyhoekje in te richten in jouw wiegen slaapkamer. Het belangrijkste van de babykamer is dat deze veilig is.


Je wil immers niet dat er ongelukken gebeuren met je kleine wondertje. Natuurlijk moeten de producten, zoals de commode en het wiegje, aan de veiligheidseisen voldoen. Maar er zijn nog andere zaken waar je rekening mee moet houden tijdens de inrichting van de.


De leukste merken muurstickers voor babykamer en kinderkamer. Er zijn veel verschillende aanbieders van muurstickers. De merken die wij aanbieden zijn professionele, bekende nationale en internationale merken.


Voor een snelle mini-make-over van een babykamer of kinderkamer zijn de muurstickers van Decowall of Roommates bijvoorbeeld heel geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts