vrijdag 10 oktober 2014

Knelprofiel lood

Laagste prijs in de Benelux, snel uit voorraad geleverd. Een knelstrip of knelprofiel is een enkelvoudig profiel dat door de speciale profilering geschikt is om dakbedekking tegen een opgaande muur af te werken. Toepasbaar met verschillende soorten dakbedekking (EPDM, bitumen).


Echter bij een muur richting de noordkant kan dit niet toegepast worden in verband met regenslag. Een knelstrip is een meestal aluminium profiel dat toegepast wordt om bijvoorbeeld een bitumen of epdm muuropstand aan de muur vast te zetten (fixeren) en een waterdichte aansluiting te maken.

Dit knelprofiel moet tegen waterinloop worden afgekit. Aluminium knelprofielen om lood of bitumen bij een muuropstand tegen de muur vast te zetten. De bovenzijde dient te worden voorzien van dakkit! Voor bevestigen van EPDM of bitumen tegen een opgaande muur. Snel uit voorraad leverbaar.


Een knelprofiel (ook wel knelstrip genoemd) is een enkelvoudig profiel dat door de speciale profilering geschikt is om dakbedekking tegen een opgaande muur af te werken. Dit muuraansluitprofiel kan perfect in combinatie gebruikt worden met EPDM folie of een bitumineus dak.

Een knelprofiel is een enkelvoudig profiel dat door de speciale profilering geschikt is om dakbedekking tegen een opgaande muur af te werken. Deze kan perfect in combinatie gebruikt worden met EPDM folie of een bitumineus dak. Hoogwaardige Aluminium Loodknelstrip voor de bevestiging van lood aan het binnenblad of aan de bestaande muur. Voorzien van voorgeboorde gaten 2mm h. Inclusief vooraangebrachte kitrand voor waterdichte aansluiting.


Gaten boren in muur, lood vouwen, knelstrip plaatsen en vastslaan of schroeven. Een muuraansluitprofiel is een enkelvoudig knelprofiel dat door de speciale profilering geschikt is om dakbedekking tegen een opgaande muur af te werken. Ook hier kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment. Zet het lood in de gewenste vorm 4. Bevestig de loodknelstrip 5. Haak het lood in de strip 6. Schuif de volgende loodknelstrip aan 7. Overlap de loodslabben ongeveer 1mm. Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder.


Bel, mail of chat met ons.

Productnummer ALSOLIN-MAS. ALUMINIUM KNELPROFIEL MET AFKITTING 2. De profielen zijn geponst met slobgaten en 2½ m¹ lang. Heeft u een inlogcode, klik dan hier.


Bij een dergelijke muur zal loodvervanger of lood noodzakelijk zijn. Aluminium Knelstrippen met voorgeboorde gaten om lood eenvoudig, snel en waterdicht aan het binnenspouwblad te bevestigen. Voor extra waterdichte functie de bovenkant van de loodknelstrip na plaatsing afkitten.


Lood zal in de oplossing verdwijnen (kort gezegd: lood is on edeler dan aluminium) en ik denk dat je alleen een restje loodoxide overhoudt. Koop Lood -knelstrippen online bij Lood. Groothandel gespecialiseerd in Lood en sterk in Loodknelstrippen voor de waterdichte bevestiging van lood aan de muur.


Scherpe prijs, snelle levering, compleet assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts