vrijdag 17 oktober 2014

Digitale klok met thermometer

Bij de Horeca Benodigdheden Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Bekijk ons gehele thermometers ssortiment online. Alle digitale thermometers op beslist. Bestel simpel en snel thermometers.


Verfraaien van uw huis met klokken.

Ruim assortiment online bestellen! Wat biedt de digitale klok FK-777? Bent u op zoek naar een digitale klok met een groot en duidelijk display? En vindt u het daarnaast ook handig om de temperatuur en luchtvochtigheid in te zien? Dan zit u met deze digitale klok helemaal goed.


De digitale klok FK-7bevat namelijk zowel een thermometer als een hygrometer. De display is zeer duidelijk en de tijd is eenvoudig afleesbaar. Je kunt de klok overal in huis of kantoor ophangen of neerzetten.

Je hebt altijd de juiste tijd tot op de milliseconde nauwkeurig. Dit komt doordat de klok is verbonden via een radiosignaal met een atoomklok. Hij geeft altijd exact de juiste tijd weer omdat hij via een radiosignaal. Ik was op zoek naar een kleine klok voor mijn badkamer en ik was een beetje aarzelend om deze te krijgen vanwege gemengde beoordelingen en mensen die zeiden dat het stopte met werken of moeilijk te plaatsen was, maar voor de prijs, ik dacht dat het het risico waard was. Ik heb geen problemen gehad met deze klok en ben er erg blij mee.


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! In vergelijking met de traditionele thermometers met kwik, kun je met een digitale thermometer nauwkeuriger de temperatuur bepalen. Sommige digitale thermometers uit ons assortiment kunnen worden uitgebreid met buitensensoren, zodat je ook de temperatuur buitenshuis kunt meten. Dan is de nieuwe FK-7iets voor u. Deze klok is extra groot en is verlicht waardoor u de klok goed kunt aflezen.


Daarnaast worden er veel nuttige gegevens gepresenteerd op het display. Vind digitale klok als je nu zoekt. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Je wisselt snel en eenvoudig tussen functies - tijd en datum, temperatuur, timer en countdown - door de klok te draaien en deze op een andere kant te zetten.

IKEA adviseert alkalinebatterijen in de klok te gebruiken. Krijg snel inzicht in het binnenmilieu met deze multifunctionele klok. De Thermo - en Hygrometer klok is makkelijk uit te lezen. Ruimtetemperatuur, luchtvochtigheid en een alarm per uur met weergave van datum zijn allemaal te zien op de Hygro - en Thermometer. Deze klok maakt gebruik van het DCF radiosignaal.


Digital Clock Thermometer merken. Dit signaal dat overal in Europa te ontvangen is zendt over de lange golf de exacte atoomtijd uit. De vierkante wekker is vervaardigd uit plastic en bevat bamboe elementen. Hierdoor zal de digitale wekker zeker niet misstaan op jouw nachtkastje, bureau of aanrecht.


Deze digitale wekker laat zowel tijd als temperatuur zien via een display. Auto klok digitaal met thermometer en voltmeter. De klok werkt dus ook wanneer de auto is uitgeschakeld en geeft licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts