donderdag 23 oktober 2014

Medisch orthopedisch kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Hét orthopedisch Kussen , bekend van TV! Origineel product, achteraf betalen. Vóór 14:uur bestel morgen in huis.


Continu nieuw assortiment voor uzelf of als kado.

Comfortabel en orthopedisch kussen. Orthopedisch hoofdkussen, zitkussen of kniekussen. Kussen Advies en Kopen bij Orthocor Wilt u een orthopedische of medisch kussen kopen, bel ons dan gerust!


Wij staan altijd voor u klaar met een passend advies. Voordelig, veilig en snel het beste kussen kopen bij. Ideaal voor rug en zijslapers. Lees verder en ontdek meer over deze medische hoofdkussens in ons assortiment.


Een orthopedisch gevormd kussen.

Zeker bij een medisch kussen is dit onwijs belangrijk. Het doel is om ervoor te zorgen dat jij in een goede houding ligt en de juiste steun. Met een ergonomisch kussen worden je spieren tijdens het slapen ontlast en kun je rugklachten, nekklachten en schouderklachten voorkomen. We bieden de volgende merken aan: Sissel, Fico en MediPreventie.


Wanneer een “gewoon” kussen niet voldoende is, kan worden gekozen voor een medisch kussen. Dergelijke kussens worden medische kussens genoemd omdat ze ontwikkeld zijn in situaties waarin de gebruiker last heeft van medische klachten. Zo kan een Anti Decubitus kussen fijn zijn wanneer de gebruiker last heeft van Decubitus. Ons medisch zitkussen biedt een optimale verdeling van druk, een stabiele houding en vooral comfort en gebruiksgemak.


Verkeerde kussens kunnen leiden tot allerlei vervelende lichamelijke klachten. Decubitus komt bijvoorbeeld vaak voor bij mensen die lang in bed liggen of in een rolstoel zitten. Hier vind je kussens voor specifieke omstandigheden. Of je nu een orthopedisch hoofdkussen, een medisch hoofdkussen of een ergonomisch kussen of hoofdkussen zoekt, wij hebben een ruime keus aan gezondheidskussens op voorraad.


Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Veel mensen zijn van mening dat een orthopedisch kussen op maat gemaakt moet zijn om klachten te verhelpen en te voorkomen, maar niets is minder waar.

De kwaliteit van schuimen wordt doorgaans uitgedrukt in een zogenoemde SG-waarde. Bij het aanschaffen van een nieuw kussen is het erg belangrijk om goed op de vorm te letten. Hoe hoger de SG-waarde, des te beter de veerkracht en de levensduur van het schuim.


In het MediDog orthopedisch hondenkussen zijn enkel hoge kwaliteit schuimen verwerkt die tevens gebruikt worden in medische matrassen voor mensen met gewrichtsklachten. Het hoogwaardige traagschuim in het MediDog hondenkussen zorgt voor een orthopedisch correcte rusthouding bij uw hond. Daarnaast heeft het kussen een preventieve werking door het voorkomen van verdere irritatie aan de gewichten tijdens de rust.


Naast kussens die de bekken voorzien van steun hebben we ook kussen die de schouders, nek en rug ondersteunen. Of kussens die juist bedoeld zijn voor bepaalde delen van het lichaam die in een juiste positie moeten liggen, zoals bij een beenblessure. Een goed orthopedisch kussen geeft de juiste ondersteuning en houdt het lichaam op zijn plaats en zorgt ervoor dat het lichaam zich in een goede en correcte houding kan ontspannen.


Wat is een orthopedisch kussen ? Deze aparte vorm zorgt ervoor dat wanneer je gaat slapen je hoofd en nek in één lijn is met de ruggenwervel. Hierdoor lig je in een gezonde houding en voorkomt het kussen dus nekklachten. Wanneer je geopereerd bent aan de knieën, heupen, benen of rug kan het zo zijn dat je benen niet te veel op elkaar gedrukt mogen worden of dat ze in dezelfde positie moeten blijven liggen.


Door gebruik te maken van een kussen tussen de knieën kun je weer comfortabel liggen en slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts