woensdag 15 oktober 2014

Bestaande rolluiken elektrisch maken

Boek uw Hotel in Marken online. Hoe kun je je rolluik elektrisch maken ? Als je je rolluik wilt automatiseren of elektrisch wilt maken , dan is dat voor de handige doe het zelver geen probleem. Wat je in feite moet doen is het mechanisme voor de oprolmechanisme van de band vervangen door een buismotor.


Een handmatig bediend rolluik elektrisch maken verhoogt het comfort in je woning aanzienlijk. Er bestaan verschillende manieren om elektrische rolluiken te bedienen.

Hier ontdek je wat deze bedieningsmethodes zijn en hoe je een rolluik elektrisch kan maken. Hoe een rolluik elektrisch maken ? Verhoog uw wooncomfort en maak eenvoudig uw rolluik , zonwering of gordijnen elektrisch ! Tumoco heeft voor u complete ombouwpakketten samengesteld waarmee u in een handomdraai uw rolluik , zonnescherm of gordijnen elektrisch maakt. Om een rolluik elektrisch te maken of te wel te automatiseren zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn.


Een buismotor past in verschillende assen. Omdat de buismotor een bepaalde diameter heeft, wil niet zeggen dat ‘ie daarom alleen in één bepaalde buis past. Al vanaf 8euro inclusief verzending kun je een kit kopen waarin alles zit om je rolluik elektrisch te maken.

Een bestaand bedraad (WT) bedient rolluik of zonnescherm draadloos bedienen. Als je al elektrische rolluiken met een schakelaar hebt en je wilt de stap zetten naar tijdssturing of bediening op afstan dan zijn er drie mogelijkheden. Het maakt ook niets uit of je een Somfy motor hebt, of een motor van een ander merk.


Bij vervanging van een rolluik kun je een elektrische bediening overwegen. Het vervangen van je rolluik is geen dure ingreep. Echter is het beter om dat te doen indien je rolluik daaraan toe is.


Je kunt bij een rolluiklint wat aan vervanging toe is wel de overweging maken om over te stappen van een handmatige bediening naar een elektrische. Zonwering elektrisch maken ? Voor extra comfort kunt u bestaande zonwering zoals een uitvalscherm, screens, lockscreens, rolluik , knikarmscherm of terrasscherm - die nu handmatig wordt bediend - vrij eenvoudig elektrisch maken. Reeds bestaande rolluiken zijn vaak iets moeilijker en iets duurder. Er moet immers goed worden gekeken naar het gewicht en de grootte van de rolluiken. Daarnaast moet de rolluikmotor ook kunnen worden geintegreerd in de reeds bestaande rolluik.


Elektrische rolluiken zijn daarbij esthetisch ook veel mooier! Heb je nog handbediende rolluiken ? Het openen en sluiten is dan best een klus, vooral als je te maken hebt met fysieke beperkingen. Dan is een elektrisch rolluik echt een uitkomst.


Somfy heeft verschillende oplossingen om van een handbediend een elektrisch rolluik te maken.

Reserveer online, laagste prijzen. Bestaande rolluiken elektrisch maken , Het elektrisch maken van uw bestaande rolluik en garagedeur. Motorsets Motorsets voor rolluik of screen, maak uw rolluik elektrisch.


Maak uw bestaande rolluik elektrisch met een van onze motor sets. Als je al rolluiken boven je kozijn hebt hangen dan kan het zijn dat je deze wilt upgraden. Dit kun je doen in het geval van handmatig bediende rolluiken. De plaatsing van rolluiken brengt vaak heel wat vragen met zich mee. Hieronder vind je nog enkele veelgestelde vragen: 1) Kan je een bestaand rolluik elektrisch maken ? Als je manueel bediende rolluiken hebt en je bent op zoek naar wat meer comfort, dan is het zeker mogelijk om de luiken elektrisch te maken.


Op de motoren van ons huismerk (Brel) geven wij maar liefst. Dit betekent dat de motor doorgeeft waar het product zich bevindt. Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan!


Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde klusbedrijven uit uw regio! Voor reparaties en onderhoud van Rolluiken. Ik heb op dit moment drie rolluiken , waarvan één rolluik met motor. Bij mij bent u verzekerd van goede producten en een uitstekende dienstverlening! Dit rolluik kan ik via een schakelaar binnen bedienen.


De overige twee rolluiken hebben nog een draadje. Ik wil graag alle rolluiken electrisch bedienbaar maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts