maandag 20 oktober 2014

Philips ajb3552 12 dab+ klokradio

Philips ajb3552 12 dab+ klokradio

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Shop Philips tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. De tijd en het alarm stelt u eenvoudig in met de drie knoppen op de voorkant.


Help anderen en geef jouw mening over dit product. Het moderne, compacte design past naadloos in uw huis. De wekgeluiden nemen langzaam toe in volume en u kunt kiezen tussen een alarm of de radio. Zo is hij overdag helder, maar dimt hij als het avond wordt voor een comfortabele kijkervaring. U hoeft alleen maar het alarm in te stellen op uw Philips - klokradio om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender.


Ook kunt u kiezen voor een zoemeralarm. Als het wektijdstip wordt bereikt, schakelt uw Philips - klokradio automatisch de radiozender in of wordt het zoemeralarm geactiveerd. Dankzij de functie voor alarmherhaling (snooze) van de Philips klokradio hoeft u nooit meer bang te zijn dat u zich verslaapt. Als u nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, drukt u gewoon één keer op de knop Alarm herhalen en draait u zich nog eens om. Negen minuten later gaat de wekker opnieuw.


Met deze klokradio van Philips begint uw dag goed. Word wakker bij uw favoriete radioprogramma of laat u wekken door traditioneel wekkergeluid. Bekijk de nieuwe collectie van Philips online bij de Bijenkorf. Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zich een prima product, maar heeft een storende fout.


Zo wordt je wakker met je favoriete radiozender met uitstekend geluid. DAB-radio zorgt er voor dat je kunt genieten van heldere en kraakvrije radio waar je maar bent. Deze Philips - klokradio met groot LCD-display wekt u met muziek uit meerdere bronnen. Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.


Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Het geluid klinkt niet alleen helder, maar ook diep dankzij de digitale basversterker. Los van een mooi design, is het makkelijk (en lekker) wakker worden met alle functies. Met de sleeptimer val je onbezorgd met de radio aan in slaap.


Software bijwerken (indien beschikbaar) De alarmtimer instellen De sleeptimer instellen 13. Three dials on the front allow you to set the time and alarm effortlessly. Ongekend gebruiksgemak met de Philips klokradio met. Zo word je altijd wakker met je favoriete radiozender in heldere en kraakvrije geluidskwaliteit. Ochtends word je rustig gewekt met een toenemend volume en door de snooze-functie kun je nog even blijven liggen zonder te laat te komen.


Philips ajb3552 12 dab+ klokradio

Avonds val je weer rustig in slaap dankzij de eenvoudig instelbare sleeptimer. De klokradio maakt je niet alleen wakker, maar kan je ook in slaap helpen door de aanwezige sleeptimer. Hiermee kan je rustig in slaap vallen terwijl je nog even van jouw favoriete muziek geniet.


Daarnaast laadt deze Philips wekker al jouw mobiele apparaten op terwijl je slaapt, dankzij de ingebouwde USB-aansluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts