woensdag 22 oktober 2014

Boccia herenhorloges

Boccia herenhorloges

Stijlvolle heren horloges , van de hoogste kwaliteit. We have the looks that will get you. Heren s Horloges voor de beste prijs. Zoek naar heren horloges op de nieuwe KensaQ. Boccia Herenhorloges Boccia Titanium horloges heren.


Door het gebruik van puur titanium zijn de Boccia Titanium horloges voor heren ook erg sterk. Moderne en stoere modellen voor mannen in superlicht titanium en zelfs huidvriendelijk. Het metaal is extreem licht en is bestand tegen zout, water, zweet en zuren. Boccia herenhorloges zijn strak ontworpen, eigentijds en innovatief dus een perfecte toevoeging aan de collectie van Trendjuwelier.


Een groot Boccia herenhorloge , gemaakt van puur titaniueen lichtgewicht metaal dat de temperatuur van de huid aanneemt, zeer huidvriendelijk is en bovendien corrosiebestendig. Het horloge heeft een betrouwbaar quartz uurwerk met datumaanduiding en het is ATM waterdicht, waardoor het helemaal nat mag worden. Stoer titanium horloge met donker blauwe wijzerplaat met zilverkleurige wijzers en tijdaanduiding. Met naast de uur datumaanduiding. Het horloge is afgedekt met mineraal glas en waterdicht tot ATM, handen wassen.


De ronde behuizing en band van puur titanium. Een saffierglas beschermt het horloge tegen de krassen. De modellen van Boccia zijn licht van gewicht en dit zorgt voor veel draagcomfort. De stoere lijn horloges van Boccia kenmerkt zich door lederen of titanium horlogebanden. Daarom zijn deze horloges ook goed te dragen bij een nette blouse of bij een pak.


Kenmerkend voor de collectie is de duidelijk af te lezen wijzerplaat. Bij deze Boccia horloges is voornamelijk gekozen voor wit, zwart of blauw, met een duidelijk accentuerende index. De herencollectie van Boccia is stijlvol, maar niet saai.


Boccia herenhorloges

BOCCIA TITANIUM – watch and jewel. Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand.


Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele horloges sieraden assortiment online. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Vergelijk 1boccia herenhorloges.


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. De horloges zijn gemaakt van Titanium, ookwel chirurgisch staal genoem en zijn sterk en licht. Boccia Titanium staat bekend om zijn hoge kwaliteit en is het nummer merk op het gebied van Titanium sieraden.


Een Boccia horloge weegt over het algemeen maar een paar gram. Verder wordt het horloge vervaardigd van zeer duurzame materialen zodat u jarenlang plezier heeft van uw Boccia horloge. Goedkope Boccia horloge aanbiedingen kopen?


Officieel dealer Titanium Boccia dameshorloges en herenhorloges. De collectie bevat alles van klassieke herenhorloges met Romeinse cijfers tot strakke, moderne designhorloges met eenvoudige indexen. Sportliefhebbers zullen genieten van de ATM waterbestendige Boccia chronografen. Vele Boccia titanium sieraden zijn voor een deel verguld met geelgoud of roségoud of beide wat de sieraden een chique, luxe uitstraling geven.


Titanium is erg draagvriendelijk, omdat het bestaat uit antiallergische materialen. Boccia sieraden beschikken over een strak, modern en vernieuwende look. Titanium is dus geschikt voor iedereen met een allergie voor bijvoorbeeld zilver of staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts