maandag 27 oktober 2014

Loods 5 servies

Loods 5 servies

Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Loods 5 servies

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Bij Loods Amersfoort en Sliedrecht vind je een vtwonen concept shop. Met daarin altijd de nieuwste maar ook unieke vtwonen producten.


Omdat we de artikelen meestal op voorraad hebben kan je ze zelf even bekijken. Toch kan het juiste servies de stijl van jouw huis bepalen óf aanvullen. Daarnaast smaakt je lievelingseten op een mooi bord of goede schaal zoveel lekkerder! Onzin natuurlijk, maar het maakt tafelen wel compleet. Het Cylindres servies van ons eigen Loods Goods is mooi én praktisch, en dat is een combinatie die ons als muziek in de oren klinkt.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het geeft sfeer en warmte aan jouw mooi gedekte tafel.


Dit aardewerk servies is met de hand gemaakt waardoor elk item net even anders is, en daardoor uniek. Vragen over Loods winkels. Mag ik mijn hond meenemen? Ik hoorde dat je bij Loods niet met contant geld kunt betalen. Wat zijn de openingstijden en wanneer zijn de.


Op een zolder in Poortugaal is een mini-appartement gemaakt voor twee jonge ouders. Wanneer je winkelt bij Loods , doe je eigenlijk zaken met een bonte verzameling ondernemers, groothandelaren, importeurs en winkeliers. Wij noemen ze liever onze deelnemers. Loods zorgt ervoor dat alles in de winkels op rolletjes loopt en dat jij een fijne winkelomgeving hebt. Loods levert beschadigt meubilair maar wil dat niet oplossen.


Loods is een leuke winkel tot dat het fout gaat met leveringen. Onlangs hebben wij meubilair gekocht bij Loods 5. Bij de levering bleek er schade te zijn aan een stoel. Leuk servies bestaat uit bordjes, serveerschaal, grijze schaaltjes, bekers, lepels voor nootjes oi serveerset met losse schaaltjes. Not all items in the images are sold at Loods 5. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Ontzettend slechte service en niet klantvriendelijk. Maanden aan het lijntje gehouden dat we de kast zouden ontvangen, uiteindelijk blijkt de kast niet leverbaar. Terwijl we ondertussen verschillende medewerkers hebben gesproken. Nieuw: vtwonen concept shop nu ook bij Loods 5. Loods onderneemt geen enkele moeite om je tegemoet te komen.


Alle items uit de vtwonen collectie vind je natuurlijk op vtwonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts