vrijdag 17 oktober 2014

Alzheimerklok

Klok en datumaanduiding in één. Bestel direct, scherpe prijs! Deze seniorenklok of alzheimerklok met nostalgische uitstraling geeft naast de tijd ook de dag en datum aan. Deze klok onderscheidt zich door zijn nostalgische uiterlijk: door zijn vorm herinnert deze seniorenklok aan een ouderwetse tafelklok.


De naam van de dag, de maand en tijd zijn duidelijk af te lezen op deze seniorenklok.

De Alzheimerklok is ontworpen om mensen met dementie of de ziekte van Alzheimer te helpen. Het ontwerp van de Alzheimerklok is voorzien van een eenvoudige en duidelijk display die de dag en het dagdeel aangeeft met ochten middag, avond of nacht. Een kalenderklok helpt ouderen langer bij de tijd te blijven. Met merken zoals Dayclox, Twemco en Fysic.


Ruime keuze en dagen zichttermijn. Het is de ideale klok voor alle leeftijden! Perfect voor thuis, het kantoor of in een klaslokaal.


Het woord dementie, geheugenverlies, of Alzheimer’s staat tevens.

Met deze kalenderklok heeft ze alles in één, de tij welke dag en de hoeveelste van de. Ze worden daarom ook wel seniorenklok, dementieklok of Alzheimerklok genoemd. Hulpmiddelen voor tijd en datum voor mensen met dementie of Alzheimer. Men weet met deze hulpmiddelen (kalenders, klokken met dagdeel en dag) altijd hoe laat het is.


De DayClock geeft structuur aan mantelzorgers via een: - Duidelijke tijdsweergave - Op afstand te beheren agenda - Ondersteunend fotoalbum. Het ontwerp is voorzien van een eenvoudige en duidelijk display die de dag en het dagdeel aangeeft met ochten middag, avond of nacht. Geen producten in je winkelmand. Dementieklok Alzheimerklok.


Nieuw, folie zit er nog op. Kan opgehangen of neergezet worden. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Dit maakt de klok bijzonder sterk en toch licht van gewicht. De klok van Twemco is begrijpelijk voor de gebruiker, nauwkeurig, praktisch en tijdelijk extra gunstig geprijsd! De dementieklok wordt ook wel Alzheimerklok genoemd.


De alzheimerklok bevat een Inch LED scherm met oplichtende letters en cijfers, deze ledjes dimmen automatisch tussen 19. Het instellen van de kalenderklok is vrij simpel via een overzichtelijk en makkelijk keuzemenu. De digitale kalenderklok blijkt van grote toegevoegde waarde voor een gebruiker die lijdt aan dementie of alzheimer.

Digitale Kalenderklok Low Vision Design. Deze grote dagklok heeft een uitermate duidelijk display en geeft zowel de tij dag als datum weer. Vergissen in de tijd of dag hoeft niet meer met deze nostalgische klok met dag en datum aanduiding. Vandaag besteld is morgen al in huis. De klok heeft extra grote letters en wordt ook wel een seniorenklok, dementieklok of alzheimerklok genoemd.


Moeite met het bijhouden van de dagen? Deze kalenderklok geeft automatische dag, datum en tijd aan. Deze analoge kalenderklok geeft duidelijk de tij dag en datum weer en is zeer eenvoudig in gebruik. Een simpele en tegelijk decoratieve klok.


Doel van de klok kan zijn om het begrip voor tijd te behouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts