vrijdag 17 oktober 2014

Hermadix zwarte teer

Vandaag bestel morgen thuis! Hermadix zwarte teer tot goedkoper. Bijzonder fraai voor gepotdekselde schuren. Impraline zwarte teer is een impregnerend product, zeer geschikt voor onderhoud en bescherming van ruw tuinhout. Dit product zorgt voor bescherming van nieuw hout of hout dat eerder is behandeld met teer.


Tevens geschikt voor geimpregneerd hout. De zwarte teer is ook geschikt voor o. Is bijzonder fraai om toe te passen op zwarte schuren, schuttingen en houtwerk. Deze beits is op waterbasis.


Het is zeer geschikt voor bescherming van houten schuren, loodsen, molens en schuttingen die al eerder behandeld zijn met teerproducten. Zwarte teer betreft enkel de kleur. Voor 17:00u besteld is morgen in huis. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel.


Hermadix zwarte teer

Toepassing De Impraline is geschikt voor houtwerk buitenshuis zoals schuttingen, schuren, steigers e. Ben een zeer tevreden klant , heb al verschillende artikelen aangekocht. Over dit produckt smeert lekker weg , heb mijn tuinhuisje meegedaan het was op een wip gebeurt. Ik twijfel er niet aan om dit produckt terug aan te kopen.


Ik heb geen - punten doe zo verder bol. Planten kunnen niet worden afgehaal deze worden rechtreeks vanaf de kwekerij verzonden. De leverancier voor al uw bouw- en. Dit impregneer middel is van topkwaliteit en zeer geschikt voor de bescherming van ruw tuinhout.


Hermadix zwarte teer

CetaBever Tuin zwarte teer liter is een dekkende houtbescherming voor buiten als alternatief voor teerproducten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Impraline Bielzenzwart is een impregnerend product, zeer geschikt voor het onderhoud en bescherming van bielzen en rolborders. Het biedt bescherming aan nieuw hout of eerder met teer behandeld hout door de impregnerende werking.


Ook uitstekend geschikt voor geïmpregneerd hout. Minder geschikt voor oppervlakken waarop gezeten wordt. Zeker weten dat uw product op voorraad is? Heeft u vragen over een product?


Maak hieronder uw keuze en neem contact op met uw dichtsbijzijnde verkooppunt. Heel veel succes en plezier met onze producten! Geschikt voor grof houtwerk buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan houten schuren, hekwerken etc. HERMADIX IMPRALINE ZWARTE TEER is een gebruiksklaar middel op basis van een natuurlijke, ultradunne, geemulgeerde olie.


Door de diepe indringing wordt nieuw, onbehandeld hout zoals grenen en vuren extra beschermd. Na droging is het overschilderbaar met alle gebruikelijke verfsoorten. Het is geschikt voor houtwerk buitenshuis zoals houten schuren, loodsen en steigers.


Het kan ook over oude koolteer- of carbolineumlagen worden aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts