donderdag 30 oktober 2014

Klok dag datum tijd

Nu Gratis Inschrijven bij Parship. Bespaar tot wel via kiesproduct. Haal vandaag nog die datum klokken in huis. Deze klok met datum , ofwel kalenderklok, geeft u de mogelijkheid om zowel de datum dag en tijd in één oogopslag af te lezen. Deze klok is speciaal ontworpen voor mensen die graag willen weten welke dag het is.


Doordat deze klok maar liefst weergaven mogelijkheden heeft, is er voor iedereen wel een geschikte weergave mogelijk. De Twemco BQwandklok met datum. De klok heeft een stijlvolle vormgeving en is niet schreeuwerig. Een mooie, grote wijzerplaat met daarboven duidelijk de dag en datum.


Ik heb de klok besteld en de volgende dag al ontvangen. Na het uitpakken valt de grootte van de klok op, best groot, maar aan de wand is de klok eigenlijk precies goed. Men weet met deze hulpmiddelen (kalenders, klokken met dagdeel en dag ) altijd hoe laat het is en welke dag het vandaag is.


Het is een prima klok voor tijd , dag en datum. Helder en duidelijk om er snel (van een afstand) even op te kijken. Toch jammer dat het geen wereldklok is die zich bij stroomonderbreking en zomer-wintertijd niet automatisch weer aanpast.


Kalenderklok met dag , datum en temperatuurweergave. Heeft u of iemand in uw omgeving moeite met het bijhouden van de dagen ? Vanaf nu hoeft dat geen probleem meer te zijn. Deze kalenderklok geeft automatische de dag , datum en de tijd aan.


Klok dag datum tijd

Doordat het LED scherm oplichtende letters en cijfers heeft, kan de klok tevens dienst doen als nachtlampje. Met een Twemco datumklok heeft u de beste kalenderklok voor ouderen, slechtzienden en personen die een klok met datum en dag aanduiding willen hebben om te weten welke dag het is. Meer over de tijd in Nederland. Hierboven ziet u de huidige tijd in Nederland. NTP systeem (Network Time Protocol).


Hierdoor loopt onze klok nagenoeg gelijk met de atoomklok. De tijd die getoond wordt kan enkele seconden afwijken van de atoomtijd wegens laadtijd naar uw computer. Ontdek ons unieke assortiment klokken.


Klok dag datum tijd

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering. Slechts batterij stuurt de tijd én datum aan en dat staat garant voor een storingsvrije werking. Digitale klok met datum en dag Zichthulp. Maar ook in een kantoor of wachtruimte wordt de handige digitale datumklok veel gebruikt. Deze digitale klok met datum is een veelgebruikte klok voor slechtzienden en mensen met dementie.


Tijd , datum en dag is zichtbaar. De diameter van de knop is cm. De drukknop klok wordt geleverd zonder batterijen. Benodigde batterijen : 3x AAA. Productfilm Nederlands sprekende drukknop klok.


Hieronder en product filmpje van de sprekende klok , hier hoort u hoe duidelijk de drukknop de tijd en datum uitspreekt. In korte tijd al uitgegroeid tot een veel verkochte digitale klok met datum. Veel gebruikt dankzij goede praktijkervaringen. Een digitale klok met datum en dag kan een uitkomst zijn voor slechtzienden of mensen die minder bij de tijd zijn. De DayClock werkt perfect.


Mijn moeder kijkt er erg vaak op, ze weet nu weer wat de tijd , datum en welk dagdeel het is, geeft haar -en ons- een stuk rust. De regel bovenin het beeld kun je zelf programmeren, vanaf je eigen mobiel, tablet of pc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts