dinsdag 26 mei 2015

Afmetingen fotolijsten

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Fotolijst gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Baklijst voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.


Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Er bestaan heel wat afmetingen in fotolijsten. Eigenlijk kan een fotolijst zelfs in gelijk welke maat of afmeting gemaakt worden. Helaas is het produceren van één of enkele fotolijsten op maat erg duur omwille van het maatwerk en de arbeidskosten.


Afmetingen fotolijsten

Gelukkig bestaan er een aantal standaard afmetingen in. Via onze afmetingen pagina kunt u snel navigeren naar de fotolijsten in het formaat dat u wenst. Kunt u via deze pagina niet direct het gewenste formaat vinden van uw fotolijst , kijk dan eens bij onze overige maten. Er zijn verschillende typen fotolijsten. Verwissel je vaak de foto of poster in een lijst dan is een wissellijst of een kliklijst erg handig.


In een diepe fotolijst is ruimte voor meer dan alleen een foto. Deze fotolijst is beschikbaar in verschillende maten en we nemen 13x18cm als voorbeeld. Op de profieltekening zie je de afmeting van het profiel, deze is 2cm. Tel deze dus twee maal bij de lengte en twee maal bij de breedte op, komen we op een afmeting van de fotolijst van ongeveer 17x22cm.


Afmetingen fotolijsten

Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren. Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst. Ruim aanbod aan lijsten in verschillende stijlen en kleuren. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Wij bieden kwalitatieve fotolijsten in bijna alle formaten en kleuren.


De lijsten worden in onze lijstenmakerij met de hand op maat gemaakt. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen.


Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Onze fotolijsten komen in verschillende kleuren en afmetingen. De fotolijsten hebben een perfecte pasvorm en zijn tevens gemakkelijk te openen aan de achterzijde door middel van soepele gespen.


Middels de metalen hangers kunnen al onze fotolijsten zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten. Je kunt de fotolijst aan de muur hangen om een leuk effect te creëren. De ketting maakt het mogelijk het lijstje gemakkelijk op te hangen.


Aangezien ieder kunstwerk of herrinering een andere afmeting kan hebben, zijn de variaties in fotolijsten ontzettend groot. Fotolijsten : Afmetingen , formaten en meer professionele tips blog. Echter zijn er ook ontzettend veel kunstwerken en herinneringen die een fotolijst met een standaard maat nodig hebben. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan fotolijsten. Een collagelijst als fotolijst gebruiken.


Wanneer je graag meerdere fotolijsten bij elkaar wilt hangen hoef je niet per se verschillende fotolijstjes te kopen. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts