woensdag 27 mei 2015

Rambo vloer olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Haal vandaag nog die Vloeren in huis. Rambo Olie Vloer tot goedkoper.


Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Ideaal voor het behandelen en onderhouden van houtsoorten met een open structuur. Omdat de transparante olie de houtnerf mooi zichtbaar houdt, behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout.


Voor het behandelen en onderhouden van met wasolie behandelde houten vloeren in blanke, warm wenge en white wash afwerkingen. Voedt en beschermt het hout, waterafstoten slijtvast, impregneert het hout. Dit onderhoudt en verzorgt je houten meubels, werkbladen en vloeren optimaal.


De olie is geschikt voor vloeren , vloerdelen en betimmeringen. Voor 21:bestel zaterdag in huis! Met een totaal vernieuwd en uitgebreider assortiment legt het verfmerk zich volledig toe op de bescherming van houten meubelen, schuttingen en vloeren en metalen attributen. Iedere schildersklus, binnen of buiten, pak je aan met de producten van Rambo. Muren aan de onderzijde afplakken, zodat u geen spetters van de olie op de muur krijgt.


Het aanbrengen van de olie dient bij daglicht te worden gedaan. Als u de houten vloer in meerdere dagen wilt oli n, moet u oppassen dat dit bij vergelijkbare temperaturen doet. Tussentijds de olie regelmatig goed roeren.


Rambo vloer olie

Vorige Artikel van Volgende. Trekt diep in de ondergrond waardoor de houten vloer wordt gevoed en beschermt tegen vuil en vocht. Doordat de olie de houtnerf mooi accentueert word de natuurlijke uitstraling van het hout behouden. Het rendement is ongeveer 25mper liter.


Heeft u vragen over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice. Een kurken vloer hoef je enkel stofvrij te maken, daarna kun je gelijk een laag Glitsa Vloerolie aanbrengen. Laat deze laag minuten indringen en verwijder daarna de overtollige olie. Verzorg je teakhout met de extreem waterbestendige en voedende olie van Rambo. Teakhout Olie Transparant’ accentueert de nerftekening en behoudt de.


Rambo vloer olie

Minuten laten inwerken zodat de olie in het hout kan dringen. Veeg de overbodige olie af met een lap. Inwrijven totdat de ondergrond niet meer kleeft. Herhaal deze werkwijze zeker keer.


Attentie Regelmatig nabehandelen zodat het hout verzadigd blijft. Deaal voor het behandelen en onderhouden van houtsoorten met een open structuur. VLOER OLIE TRANSPARANT MAT rambo vloer olie transparant mat voedt en verzorgt houten vloeren binnenshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts