woensdag 20 mei 2015

Magnatex

Magnatex pumps are available in stainless steel, alloy, and fluoropolymer materials to meet the most demanding applications in the process industries. Dankzij een unieke verftechnologie kunnen vuil, vet, vloeistoggen en vlekken niet binnendringen in de verflaag. Magnatex Mat Clean SF is een extreem goed reinigbare, matte muurverf voor binnen. Hierdoor blijven muren langer mooi en heeft je klant langer plezier van jouw vakwerk.


Het is een matte muurverf voor binnen, die helemaal vrij is van oplosmiddelen. Een professionele keuze, waar ook doe-het-zelvers graag mee schilderen.

Je kunt rekenen op een goede dekking en een makkelijke verwerking. Heb je weinig ervaring met schilderen? Magnatex Isotop SF kan in nieuwbouw worden toegepast wanneer vervuiling en watervlekken zijn ontstaan. Het oppervlak dient zuiver, deugdelijk en stofvrij te zijn.


De voorbehandeling aanpassen aan de aard van de ondergrond om een goede hechting te verkrijgen. Beschadigde voegen: herstellen met cementmortel en de barsten vullen. Trimetal Magnatex SF bestellen bij Verfwinkel. Met dit product heb je geen kans op banen en strepen.


Reukarm en verdoezelt onvolkomenheden in de ondergrond.

Ook zeer geschikt als afwerklaag op o. Materials of Construction. No maintenance intensive mechanical seals required. No seal flush or complex and expensive seal pot systems to monitor or maintain. Een gipsgebonden ondergrond dient afgebonden, draagkrachtig en voldoende hard te zijn.


Onderhoud bestaand werk De ondergrond dient droog, schoon, intact en stofvrij te zijn. Het is een hoogwaardige, professionele muurverf: zeer goed afwasbaar (schrobvastheidsklasse 1), uitstekend dekken zeer mat, en in alle kleuren mengbaar. Loszittende delen verwijderen.


Geschikt als isolerende muurverf over roet, nicotine, waterschade en vlekken. Wij kunnen dit product leveren in standaard wit of in lichte kleuren mengen. Magnatex Velours SF is een oplosmiddelvrije muurverf met lage zijdeglans aspect op basis van vinyl-copolymeren. Is mooi wit, niet spattend en heeft een volkomen mat uitzicht, zelfs in scheerlicht. Het heeft een hoog dekkend vermogen en biedt derhalve een hoog rendement: daadwerkelijke terugdringing van loon- en materiaalkosten.


Verkrijgbaar in elke kleur, zeer goed te reinigen en droogt mooi mat op. Bedrag: €8inclusief BTW. MAGNATEX PRIMISOL AW LTR. Snel en moeiteloos de beste muurverf vinden? Kom dan snel naar onze website VERGELIJK.


Met een nieuwe receptuur zijn hardnekkige vlekken verleden tijd.

Het is, gezien zijn hoog gehalte aan bindmiddel, bijzonder geschikt in ruimtes die vaak worden gebruikt. De gesloten verffilm met goed ademend vermogen, laat een gemakkelijk onderhoud toe. Kom nu langs bij een van onze vestigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts