vrijdag 15 mei 2015

Antiekbeits

Antiekbeits

Welkom op de website van CéPé-Producten I. Wij wensen u fijne feestdagen en een. Reukloos en op waterbasis. Drogen snel en zijn te gebruiken op alle houtsoorten. Het is erg belangrijk het hout van antieke meubelstukken goed te onderhouden.


Antiekbeits

IKEA - LERHAMN, Tafel, licht antiekbeits , wit gebeitst, Niet al te grote afmetingen, dus ook geschikt voor kleinere ruimtes. Massief grenen is een natuurmateriaal dat in de loop der jaren steeds mooier wordt en een eigen, uniek karakter krijgt. Het blank gelakte oppervlak is makkelijk af te nemen.


Cepe Antiekbeits is een kleurbeits die speciaal ontwikkeld is voor binnenshuis. Deze kleurbeits is een hoogwaardig product met uitstekende kwaliteit. Uitermate geschikt voor vloeren, trappen, meubelen, deuren e. CEPE Antiekbeits geloogd grenen. CéPé Producten heeft op dit moment drie kleurlijnen voor uw interieur. Dit zijn de Geloogde grenen kleuren, de Classic tinten, en de Poldertinten.


Uitstekend geschikt voor verwerking op lichte houtsoorten. IKEA - JOKKMOKK, Tafel en stoelen, antiekbeits , Eenvoudig mee naar huis te nemen, omdat de tafel en de stoelen in één doos verpakt zijn. De houtuitstraling en de vormgeving van de rugleuning geven de kamer een traditioneel uiterlijk. Te gebruiken op onder andere meubelen, vloeren, plafonds, wandschrootjes en deuren. Vervolgens de verwerking zoals van onbehandeld hout.


Na afwerking krijgt uw hout een elegant geloogd grenen uiterlijk. Cepe Beitsen Cepe Beitsen Antiekbeits Grenen Geloogd LTR Antiekbeits Grenen Geloogd LTR Antiekbeits Grenen Geloogd LTR Geeft aan o. Nieuw grenen, vuren, licht eiken en lariks etc. THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. Geschikt voor lichtgekleurde houtsoorten o. THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken. Bij KARWEI vind je beits van bekende merken en voor iedere toepassing, bijvoorbeeld meubelen en schuttingen.


Kijk snel online en bestel direct! Meubels, hout of parketvloer beitsen? Bekijk ons aanbod vernis, blanke lak, traplak en vloerolie. Rambo beits en Glitsa parketplak. Met deze week korting op.


CePe European Antiekbeits Classic grenen. Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Amsterdam geeft je alle kleuren en materialen die je als kunstenaar nodig hebt om je creativiteit tot uiting te laten komen.


Antiekbeits

CéPé European Antiekbeits Wit vergrijsd (90) - Liter. Gebruik markers of spuitbussen als je het. Een watergedragen, natuurvriendelijk kwaliteitsproduct.


Het geeft het hout een zeer goede beschermlaag tegen vuil en vocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts