donderdag 14 mei 2015

Behangfiguren

De originele ontwerpen van Inke Heilan handgemaakte behangfiguren en behangbomen van zeldzaam retro, vintage en designer behang, muurprints en interior design. De vier helden uit het voorleesboek De Bremer Stadsmuzikanten in een gave vintage behangmix. Deze set bestaat uit losse behangfiguren.


Bekijk meer ideeën over Voor kinderen, Kleuren en. Figuren gesneden uit behang zijn er in vele soorten en maten. De collectie behangfiguren is breed van jungle dieren zoals olifanten, giraffes, apen en leeuwen tot bosdieren zoals egels, eekhoorns, vogels en ook bomen en takken.

Ook treinen, vliegtuigen, auto`s en mensen zoals skaters, balletdansers en elfjes. Met veel liefde handgemaakt in hartje Amsterdam met oog voor detail en kwaliteit. Maak uw keuze uit een vleugje nostalgie in een modern jasje en fleur de kinderkamer op met een van deze prachtige behangfiguren.


Maak een keuze uit onze collectie MDF figuren, en z. Behangfiguur op maat, op een behangachtergrond. De behangfiguren in de sale zijn gedrukt op stevig vliesbehang. Deze behangfiguren moeten nog met behanglijm geplakt worden.


Net zo gemakkelijk dus als een muursticker, maar dan met de mooie uitstraling van behang! Deze originele ontwerpen van Inke worden met de hand gesneden uit écht vintage en modern behang.

Alle silhouetten worden als eenvoudige doe-het-zelf kit gelever compleet met een zakje ecologisch behangplaksel, een kwast en gebruiksaanwijzing. In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer, kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Behangdieren maken je kinderkamer of babykamer snel hip en af. Kinderkamer Behangtip voor de kinderkamer: Perron 11. Ingelijste behangfiguren met een achtergrond van behang.


Bij MDF figuren staan veel mogelijke voorbeelden die gebruikt kunnen worden als behangfiguur, maar je kunt ook zelf een figuur aandragen! Een tekst er bij is ook mogelijk. Het is een prachtige wanddecoratie voor een kinderkamer of babykamer.


Op de meeste verpakkingen voor lijm voor vliesbehang staat dat je de muur moet inrollen. Bij deze behangfiguren lijm je echter de achterzijde van de behangfiguren in! Plak elk behangfiguur op de juiste plek op de muur en druk aan met een droge doek, gummi-roller of behangspatel. De leukste geboortekaartjes van Studio POPPY vind je hier. Met de ontwerptool kun je jouw hippe geboortekaartje ontwerpen zoals jij dat wil.


Cozz heeft een uitgebreide collectie muurdecoraties, behangfiguren zoals een behangboom, behangbeest en behangcactus. Read the fairy tale about Princess Iris and the Rainbow Museum. Behangbeesten, behangfiguren , illustraties, schilderijen. De muurdecoraties, behangfiguren van Cozz zijn gemakkelijk te behangen waardoor je een snel resultaat en een echte eyecather hebt.


Bij de behangfiguren word behanglijm en een instructie meegeleverd voor een optimaal behangresultaat!

De Cozz muurdecoraties, behangfiguren kunnen alleen geplakt worden op een vlakke en schone ondergrond. Muurprints op vlies behang van Inke Heiland op één overzichtelijke site. Het idee van Ot en Sien en Holly Hobbie zie je terug in deze afbeeldingen.


Naast de nostalgie in de behangfiguren kun je het nog meer retro doen aanvoelen door de verschillende printjes behang. Sierlijsten, muurstickers, behangfiguren , magneet- en bordenverf, wallposters… Er zijn talloze manieren om de aankleding van uw interieur compleet maken naar uw eigen stijl en smaak. Aarzel niet er naar te vragen. Vissen, vogels, dinosaurussen… noem maar op!


Prachtige series muurprints van Inke Heiland op hoge kwaliteit vliesbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts